Sendes til:
Danmark
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Stilfuld 
og sommerklar

 

Er du ikke sikker på, hvad du skal købe til din sommergarderobe? Her er fem tidløse must-haves, der vil hjælpe dig gennem de kommende varmere måneder. Bliv inspireret, og hold dig kølig, når det bliver varmt.

T-shirt med print

 

Mens en enkel t-shirt passer til alt og alle ting, vil en t-shirt med et mønster eller et print give din sommergarderobe et sjovt touch. Disse styles ser godt ud med ensfarvede shorts eller denim shorts. Vær så modig som du har lyst til, og husk, at slankere pasformer er mere flatterende.

Badebukser

 

Det ville ikke være sommer uden et par badeshorts. Den klassiske stil er mellemlang, så du kan nemt have dem på både på stranden og strandbaren. Hvis du sætter dem sammen med en hørskjorte og et par sneakers, vil ingen sætte spørgsmålstegn ved det. Gå efter afdæmpede pastelfarver, eller hvis du tør, kan du vælge et printet design, der passer godt til en enkel t-shirt.

Mønstret skjorte

 

Skjorter med et lyst design skriger sommer, så tilføj en af disse til din garderobe. Det er en nem måde at tilføje lidt farve på, især hvis du er til mere neutrale ting. Prøv dem med en cubansk krave, også kendt som en camp-krave, der sidder fladt mod brystet, og hold den overordnede silhuet slank, så du kan bære skjorten åben over en t-shirt eller pynte den med en blazer.

Hørskjorte

 

Hvordan kan man ikke elske en hørskjorte? En basic style, som kan bruges på stranden som et lille dække, når det bliver for varmt, eller til stort set alle andre lejligheder i løbet af sommeren. Denne type skjorte er åndbar, behagelig og let og kan kombineres med alt fra shorts, badeshorts eller jeans, og den vil altid se ubesværet stilfuld ud. 

Chino shorts

 

Hvis du er til chino bukser, kan du nemt konvertere til chino shorts til sommer. Deres lette egenskaber gør dem nemme at have på og style, når vejret bliver varmere. Vælg neutrale farver, så du kan bruge dem sammen med alle de andre basics i din garderobe, f.eks. hvide t-shirts og denim.

Shop looket