Maa:Suomi
Asiakaspalvelu
Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksista Nopea toimitus 1-5 arkipäivää Pidennetyt palautukset – 31.1. - Valmiiksi maksettu palautustarra

Boozt.com-sivuston eväste- ja tietosuojakäytäntö

Kiitos, että käytät aikaa eväste- ja tietosuojakäytäntömme lukemiseen.

Tällä sivulla on tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten käytämme evästeitä. Lisäksi kerromme henkilötietojesi käsittelyyn ja evästeiden käyttöömme liittyvistä oikeuksistasi. Käytäntöä sovelletaan Boozt.com- ja Booztlet.com-sivustoihin sekä sovelluksiin (jäljempänä ”alustat”), joihin tässä käytännössä viitataan.

1. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Boozt Fashion AB (556710-4699) (jäljempänä me, meidän jne .) on rekisterinpitäjä (vastuussa) henkilötietojesi käsittelystä tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme sinua koskevia tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa customerservice_fi@boozt.com tai muiden alla annettujen yhteystietojen avulla.

Kun käytät alustoja, keräämme tiettyjä tietoja sinusta ja vierailustasi. Käytämme näitä tietoja muun muassa kanssasi tehtyjen sopimusten toteuttamiseen ja käyttäjätilisi hallintaan. Suostumuksestasi riippuen käytämme evästeiden avulla sinusta kerättyjä tietoja myös käyttökokemuksesi parantamiseen, alustojemme yksittäisten elementtien käytön arviointiin ja markkinointimme tukemiseen. Voit lukea lisätietoa alempana tällä sivulla olevasta evästekäytännöstämme.

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen erityinen tarkoitus. Kun tämä tarkoitus on täyttynyt, poistamme tiedot, ellei meillä ole syytä toimia toisin alla kuvatun mukaisesti.

Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä GDPR) sääntöjä, kansallista tietosuojalainsäädäntöä, tietosuojalakia sekä Euroopan tietosuojaneuvoston ja kansallisen valvontaviranomaisen täydentäviä ohjeita ja lausuntoja.

 

Mitä tietoja keräämme ja mistä ne ovat peräisin?

  • Keräämme tietoja, kun analysoimme käyttäytymistäsi ja sitoutumistasi lähettämäämme viestintään tai kun vierailet alustoillamme (yleiset tiedot esimerkiksi IP-osoitteen, maan, vierailtujen sivujen, vierailtujen kategorioiden, vierailtujen tuotemerkkien, hakujen ja klikkaushistorian, klikkausprosentin ja sähköpostien lukemiseen käytetyn ajan muodossa).
     
  • Saamme tiedot sinulta, kun annat meille tietoja itsestäsi esimerkiksi luodessasi profiilin tai ostaessasi tuotteita (yleiset tiedot esimerkiksi demografisten tietojen, nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, maksutietojen, tuotteiden, tilausmäärän, alennusprosentin, tuotemerkkien ja käyttötiheyden muodossa. Tähän sisältyy myös tilaukseen liittyvien sähköpostien, tilausvahvistuksen, toimitusvahvistuksen sekä palautus- ja hyvitysvahvistuksen lähettäminen).
     
  • Saamme tietoja muilta kerätessämme niitä kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi ulkopuoliselta luottotietoyritykseltä (yleiset tiedot luottotietojen muodossa).

 

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen tarkoituksenmukainen ja laillinen peruste. Kun käytät alustojamme ja ostat tuotteitamme, käsittelemme tietojasi alla esitetyllä tavalla:

  • Suostumus

 

o Jos olet antanut meille suostumuksesi kohdennetun markkinoinnin vastaanottamiseen, voimme käsitellä henkilötietojasi markkinoinnin lähettämistä varten sekä mukauttaaksemme markkinointia sinulle ja mieltymyksillesi sopivaksi.

o Jos olet antanut meille suostumuksesi evästeiden asettamiseen, voimme käsitellä tiettyjä alustojemme käyttöäsi koskevia henkilötietoja tilasto- ja markkinointitarkoituksia varten. Voit lukea lisätietoa evästeiden käytöstämme alempana tällä sivulla olevasta evästekäytännöstämme.

o Jos olet ostanut meiltä tuotteita, voimme käsitellä myös niitä koskevia henkilötietoja muokataksemme kohdennettua markkinointiamme sinulle ja mieltymyksillesi sopivaksi, mikäli olet antanut tähän suostumuksesi.

o Käytämme myös profilointia erottaaksemme hyväksyttäväksi katsomastamme ostokäyttäytymisestä poikkeavat epätavalliset ostokäyttäytymismallit, jotka tunnistetaan eri parametreihin perustuvalla algoritmilla. Tämän jälkeen arvioimme tapauskohtaisesti, onko asiakkaan osto syytä estää väliaikaisesti vai pysyvästi. Voit lukea lisää reilua käyttöä koskevasta käytännöstämme myynti- ja toimitusehdoistamme.
 

Edellä mainitun henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, jonka olet antanut meille GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta minkään ennen suostumuksen perumista tapahtuneen henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen.

  • Sopimusvelvoitteet

o Meidän on käsiteltävä joitakin henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida asiakassuhdettasi meihin, mukaan lukien ostosi, sekä tarjota asiakaspalvelua.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena on kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön paneminen GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

  • Oikeutetut edut

o Saatamme käsitellä joitakin henkilötietojasi varmistaaksemme, että reilua käyttöä koskevaa käytäntöämme noudatetaan. Voit lukea lisää reilua käyttöä koskevasta käytännöstämme myynti- ja toimitusehdoistamme.

o Saatamme suorittaa asiakastutkimuksia tai data-analyyseja parantaaksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme/palvelujamme, markkinointiamme, asiakassuhteitamme ja -kokemuksiamme.

o Jos olet ostanut meiltä tuotteita etkä ole kieltäytynyt vastaanottamasta meiltä markkinointia, joka koskee samankaltaisia tuotteita kuin aiemmin ostamasi tuotteet, voimme lähettää sinulle tällaisiin samankaltaisiin tuotteisiin liittyvää markkinointia. Voit koska tahansa peruuttaa tulevien viestien tilauksen saamiesi sähköpostien sisältämien linkkien tai Boozt-tilisi kautta.

o Käsittelemme joitakin henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, mukaan lukien petosten ja alustojemme väärinkäytön estäminen ja torjuminen.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme, jonka katsotaan syrjäyttävän henkilötietojen käsittelemättä jättämistä koskevan etusi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella.

  • Lakisääteiset velvoitteet

o Käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme Ruotsin kirjanpitolain mukaiset lakisääteiset velvoitteemme sekä kuluttajan oikeuksia ja tuoteturvallisuutta koskevan lainsäädännön velvoitteet. Tietoa siitä, mitä henkilötietoja säilytämme kirjanpitotarkoituksia varten, on Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078) 5 luvun 7 §:ssä.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena ovat GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan mukaiset lakisääteiset velvoitteemme.

 

Kuinka pitkään käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellisen ajan. Alla on yleiskatsaus käsiteltäviin henkilötietoihin sovellettavista tarkoituksista ja säilytysajoista.

Tarkoitus

 

Säilytysaika

Asiakassuhteen hallinta, mukaan lukien ostojen hallinta, ja asiakaspalvelun tarjoaminen

 

Tietoja ostotapahtumistasi ja palautuksistasi säilytetään seitsemän vuotta alkaen sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tilikausi päättyi (katso Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078) 7 luvun 2 §) ja reilua käyttöä koskevan käytäntömme noudattamisen varmistamiseksi (katso myynti- ja toimitusehdot).

Alustoillamme näytettävän sisällön mukauttaminen hakuhistoriasi ja ostojesi perusteella

 

12 kuukautta henkilötietojen keräämisen jälkeen.

Suoramarkkinointisuostumukseen perustuva kohdennettu markkinointi

 

Kunnes peruutat suostumuksesi tai (jos suostumusta ei peruuteta) 12 kuukauden kuluttua viimeisimmästä yhteydenotostamme. Säilytämme kuitenkin suostumustasi koskevat asiakirjat enintään 5 vuotta suostumuksesi peruuttamisen jälkeen.

Meiltä ostamiasi tuotteita muistuttavien tuotteiden kohdistettu markkinointi

 

Kunnes kieltäydyt tulevista viesteistämme tai (jos et kieltäydy tulevista viesteistämme) 12 kuukauden kuluttua viimeisimmästä yhteydenotostamme.

Lakisääteiset velvoitteet

 

Käsittelemme laskullasi olevia tietoja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi Ruotsin kirjanpitolain kirjanpitoaineiston säilyttämistä koskevien säännösten mukaisesti, eli seitsemän vuotta alkaen sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tilikausi päättyi (katso Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078) 7 luvun 2 §)

Evästeet

 

Kunnes peruutat suostumuksesi tai (jos suostumusta ei peruuteta) kunnes kyseiset evästeet vanhenevat alla olevassa evästekäytännössämme ilmoitetun ajanjakson jälkeen.

Oikeutettu etu

 

Niin kauan kuin on tarpeen oikeudellisen vaateen laatimiseksi, puolustamiseksi tai esittämiseksi.

 

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

  • Henkilötietojen käsittelijät

Kun käytämme alihankkijaa henkilötietojesi käsittelyyn tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin ja vastuullamme, teemme ensin tietojenkäsittelysopimuksen alihankkijan kanssa. Sopimuksessa annetaan luottamuksellisuutta ja turvallisuutta koskevat ohjeet ja määrätään, miten tietoja saa käsitellä. Käytämme seuraavia alihankkijaryhmiä:

• Tietojen tallennus-, ylläpito- ja muiden tietotekniikkapalvelujen tarjoajat

• Palveluntarjoajat, jotka avustavat markkinointiviestinnässä, kuten tietyissä sähköposteissa ja tekstiviesteissä, jos olet antanut suostumuksesi kohdennetun markkinoinnin vastaanottamiseen.

Mikäli henkilötietoja tulee saataville EU-/ETA-alueen ulkopuolella niin sanotussa ”kolmannessa maassa”, voit lukea alta, miten turvaamme henkilötietosi ylimääräisten turvatoimien ja erityissopimusten avulla.

  • Rekisterinpitäjät

Käytämme myös sellaisten yritysten palveluja tai teemme yhteistyösopimuksen sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä, jolloin kyseinen yritys käsittelee henkilötietojasi siirtomme jälkeen kokonaan tai osittain ja vastaa niistä. Tämä koskee käsittelyä, joka tapahtuu seuraavissa vastaanottajaryhmissä:

• Kumppanit, jotka auttavat kuljetuksessa ja jakelussa, jotta tuotteesi tulevat perille nopeasti ja turvallisesti.

• Palveluntarjoajat, jotka avustavat markkinoinnissa, jos olet antanut siihen suostumuksesi tai jos meillä on oikeutettu etu luovuttaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

• Palveluntarjoajat, jotka avustavat maksuissa.

Kun henkilötietojasi siirretään toiselle rekisterinpitäjälle, meille on tärkeää, että tiedät, milloin ja kenelle niitä siirretään. Näin voit pyytää kyseisiltä yrityksiltä lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja varmistaa, että sinulla on mahdollisuus käyttää GDPR:n mukaisia laillisia oikeuksiasi. Teemme näin esimerkiksi ostoa viimeistellessäsi viittaamalla selkeästi valittuun jakelijaan, tai maksupalvelua käyttäessämme vaatimalla palveluntarjoajaa antamaan tietoa siitä, mitä tietoja se tarvitsee maksun varmistamiseen ja miten voit esittää tätä koskevia kysymyksiä. Kaikki itsenäisinä rekisterinpitäjinä toimivat vastaanottajat ovat vastuussa siitä, että saat tarvittavat tiedot niiden käyttämistä menetelmistä.

  • Viranomaiset ja lakisääteisiin velvoitteisiin perustuvat siirrot

Jos meillä on lakisääteinen velvollisuus jakaa henkilötietojasi kansallisen veroviranomaisen, poliisin tai muiden tahojen kanssa, teemme niin.

 

Siirrot kolmansiin maihin

Joissakin tapauksissa toimittajat ja jotkut yhteistyökumppanimme sijaitsevat EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Näissä tapauksissa käytämme alihankkijoita EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että varmistamme tarvittavat organisatoriset ja tekniset turvatoimet, jotta henkilötietojen käsittely tapahtuu samalla turvallisuustasolla kuin mitä voit odottaa, kun käsittely tapahtuu EU:ssa. Euroopan komissio on laatinut vakiosopimuslausekkeita, jotka ovat usein – mutta eivät aina – osa ratkaisua. Käytämme alihankkijoita ja meillä on yhteistyökumppaneita EU-/ETA-alueen ulkopuolella seuraavissa tehtävissä:

• CRM-järjestelmä, Yhdysvallat

• Markkinointi, Yhdysvallat

• Analytiikka, Yhdysvallat

• Tallennus, Yhdysvallat

Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos haluat saada kopion turvatoimia koskevista asiakirjoista, ota meihin yhteyttä.

 

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi liittyen?

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on asiakkaana oikeus saada pääsy erilaisiin tietoihin, mukaan lukien kerättyjen henkilötietojen luokat.

Jotta pääset käsiksi sinua koskeviin tietoihin, joita käsittelemme, olemme luoneet automaattisen tavan, jolla voit tehdä pääsypyynnön henkilötietoihin – löydät sen tililtäsi kohdasta Minun profiilini – Kerää henkilökohtainen data. Muussa tapauksessa ota meihin yhteyttä osoitteessa: customerservice_fi@boozt.com.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, vaativat suhteettoman mittavia teknisiä toimenpiteitä (esim. uuden järjestelmän kehittäminen tai olemassa olevan prosessin muuttaminen olennaisesti) tai jotka vaikuttavat toisen henkilön oikeuksiin ja vapauksiin.

Koska sinulla on oikeus saada pääsy vain omiin henkilötietoihisi, emme voi jakaa sinulle tietoja, jotka sisältävät tietoja jostakin toisesta henkilöstä (hänen oikeuksiaan kunnioittaen). Tämän vuoksi et välttämättä saa kaikkia pyytämiäsi henkilötietoja. Tällaisessa tapauksessa annamme sinulle kuitenkin kuvauksen siitä, mitä tietoja emme voi luovuttaa, ja kerromme syyn siihen.

Oikeus oikaista tietoja

Jos henkilötietosi ovat epätarkkoja tai virheellisiä, voit muuttaa niitä MinunBoozt-tililläsi tai ottaa meihin yhteyttä, niin varmistamme, että tietosi päivitetään ja ovat oikeita. Päivitämme, muutamme tai poistamme käsittelemämme henkilötietosi pyynnöstä, ellei henkilötietojen käsittelyä ole jatkettava lakisääteisen velvoitteen tai oikeutetun etumme vuoksi.

Oikeus poistaa tiedot

Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi, mikä tarkoittaa, että poistamme henkilötietosi, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

  • Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin tai niitä käsiteltiin muutoin;
  • Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi ja peruutat suostumuksesi;
  • Vastustat henkilötietojesi käsittelyä vastustamisoikeutesi mukaisesti (katso jäljempänä), eikä käsittelylle ole olemassa oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttäisivät etusi;
  • Henkilötietojasi on käsitelty laittomasti;
  • Henkilötietosi on poistettava lakisääteisen velvoitteen vuoksi.

Tätä oikeutta ei sovelleta, jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos haluat poistaa Boozt-tilisi, voit tehdä sen kirjautumalla sisään, siirtymällä kohtaan ”Minun profiilini” ja valitsemalla ”Poista tili”. Tämä poistaa profiilisi ja kaikki muut tilisi asetukset. Säilytämme kuitenkin tilaushistoriasi siltä varalta, että tarvitset apua palautuksen, valituksen tai muun asiakaspalvelun yhteydessä tulevaisuudessa. Säilytämme myös henkilötiedot, joita tarvitaan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen tai omien jatkuvien oikeutettujen etujemme vuoksi, esimerkiksi reilua käyttöä koskevan käytäntömme yhteydessä.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos jokin seuraavista pätee:

  • Olet kiistänyt henkilötietojen oikeellisuuden ja odotat päätöstämme siitä, ovatko henkilötiedot oikeita;
  • Käsittely on lainvastaista, ja vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käsittelyn rajoittamista;
  • Henkilötietoja ei enää tarvita käsittelyä varten, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai
  • Olet vastustanut käsittelyä (katso jäljempänä) ja odotat vahvistusta siitä, syrjäyttävätkö oikeutetut perusteet oikeutesi ja vapautesi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle yritykselle ilman, että me estämme sinua, jos (i) käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen ja (ii) käsittely tapahtuu automatisoidusti ja (iii) se ei vaikuta kielteisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Mikäli teknisesti mahdollista, sinulla on myös oikeus pyytää siirtämään henkilötiedot suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeutesi siirtää tiedot järjestelmästä toiseen on voimassa, mikäli se ei vaikuta muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuvaa tietojen käsittelyä koska tahansa. Tämän jälkeen arvioimme, syrjäyttävätkö oikeutetut etumme etusi, oikeutesi ja vapautesi tai ovatko henkilötietosi välttämättömiä oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksia varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa, jolloin emme enää käsittele henkilötietojasi.

Organisatoriset ja tekniset turvatoimet

GDPR edellyttää, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Säilytämme henkilötietojasi palvelimilla, joiden turvallisuustaso on korkea ja jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa, ja säännöllisillä turvatarkastuksilla määritetään, käsitelläänkö käyttäjätietojamme turvallisesti ja käyttäjän oikeudet aina huomioiden.

 

Päivitykset tähän käytäntöön

Digitaalisen ja teknisen alan nopea kehitys tarkoittaa, että henkilötietojen käsittelyyn voi olla tarpeen tehdä muutoksia. Pidätämme siksi oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Löydät ajankohtaisen käytännön aina alustoiltamme. Jos kyseessä on merkittävä muutos, ilmoitamme siitä sinulle näkyvästi alustoillamme.

 

Kysymykset ja valitukset

Autamme sinua mielellämme, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos uskot, että emme ole käsitelleet tietojasi velvollisuuksiemme mukaisesti, sinulla on oikeus valittaa asiasta maasi kansalliselle valvontaviranomaiselle, jonka löydät täältä: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti:

Sähköpostitse: customerservice_fi@boozt.com

Puhelimitse: +358 753 25 20 77

Tai postitse:

c/o Boozt Fashion AB


Attn: Customer Service

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

 

2) EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kiitos vierailustasi alustoilla, joita ylläpitää Boozt Fashion AB (556710-4699), Hyllie Boulevard 35 Malmö, 215 37, Ruotsi (jäljempänä me, meidän jne.).

Kuten useimmat muutkin alustat, käytämme evästeitä useisiin eri tarkoituksiin. Tässä evästekäytännössä kuvataan, mitä evästeitä käytämme, mihin tarkoituksiin käytämme niitä ja miten voit peruuttaa suostumuksesi. Jos sinulla on kysyttävää evästeiden käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen:

Sähköpostitse: customerservice_fi@boozt.com
Puhelimitse: +358 753 25 20 77

Tai postitse:
c/o Boozt Fashion AB
Attn: Customer Service

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan selaimesi kautta tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivustoilla tai käytät sovelluksia. Evästeet mahdollistavat tiettyjen tietojen keräämisen esimerkiksi siitä, millä sivuilla vierailet ja mitä toimintoja käytät.

Jotkut evästeet ovat teknisesti välttämättömiä alustoilla käyttämiesi toimintojen kannalta (esimerkiksi, jotta voimme tallentaa ostoskorisi sisällön), mutta muita evästeitä käytetään muihin tarkoituksiin (esimerkiksi tilastojen laatimiseen). Seuraavassa osiossa on lisätietoa siitä, mitä evästeitä voidaan käyttää.

Kun vierailet ensimmäistä kertaa jollakin alustoistamme, näkyviin tulee ”evästebanneri”, jonka avulla voit antaa suostumuksesi evästeiden käyttöön alustoillamme. Kuten alla näkyy, voit muuttaa suostumustasi koska tahansa. Teknisesti välttämättömien evästeiden valintaa ei kuitenkaan voi poistaa, joten ne tallennetaan ilman suostumusta.

Evästeitä on kahta päätyyppiä – ”väliaikaisia” ja ”pysyviä”:

  • Väliaikaiset evästeet liittyvät nykyiseen vierailuusi verkkosivustolla tai sovelluksessa, ja ne poistuvat automaattisesti, kun suljet selaimen.
  • Pysyvät evästeet tallennetaan ja uusitaan aina, kun vierailet verkkosivustolla tai käytät sovellusta. Ne poistuvat kuitenkin itsestään tietyn ajan kuluttua. Nämä evästeet auttavat ”tunnistamaan” sinut, kun palaat verkkosivustolle tai sovellukseen. Käytämme niitä esimerkiksi alustojemme mukauttamiseen kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tapauksissa, joissa pysyviä evästeitä käytetään, niiden kesto ilmoitetaan alla olevassa taulukossa.

Alla olevassa taulukossa ilmoitetaan kunkin evästeen kohdalla, onko kyseessä väliaikainen eväste (istuntoeväste) vai pysyvämpi eväste, joka vanhenee tietyn ajan kuluttua.

Siinä erotellaan lisäksi ”ensimmäisen osapuolen evästeet” ja ”kolmannen osapuolen evästeet”. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat evästeitä, joita käytämme itse. Kolmannen osapuolen evästeitä taas käyttää kolmas osapuoli, jonka elementtejä on upotettu käytössä olevaan alustaan. Alla olevasta taulukosta näkyy, mitä evästeitä me käytämme ja mitä evästeitä kolmas osapuoli käyttää.

 

Mitä evästeitä käytämme?

Käytämme evästeitä seuraaviin yleisiin tarkoituksiin:

  • Alustan toimintojen tukeminen, kuten automaattisen kirjautumisen mahdollistaminen, chat-toiminnon käyttö ja tuotteiden lisääminen ostoskoriin.
  • Tilastojen laatiminen liiketoiminnan kehittämistä varten, mukaan lukien alustojemme parantaminen, käyttäjäkokemuksen optimointi ja alustojen sisällön mukauttaminen kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
  • Kohdennettu markkinointi.

Alla on yksityiskohtaista tietoa kustakin evästeestä, mukaan lukien evästeen tarjoaja, tarkoitus ja kesto:

             

Suostumuksen peruuttaminen

Voit peruuttaa evästeitä koskevan suostumuksesi tai muuttaa sitä koska tahansa napsauttamalla verkkosivuston alareunassa olevaa linkkiä ”Päivitä evästeasetukset”. Sieltä voit valita evästeitä uudelleen tai poistaa niiden valinnan. Verkkosivuston toiminnan kannalta teknisesti ”välttämättömiä evästeitä” ei voi poistaa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen perumista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen.

Jos haluat poistaa tai estää evästeitä, voit tehdä sen selaimesi asetuksista. Alla on linkit käytetyimpien selainten ohjeisiin:

Jos päätät peruuttaa suostumuksesi tai poistaa/estää evästeet, huomaathan, että tämä (evästetyypistä riippuen) voi heikentää verkkosivuston käyttökokemusta.

 

Henkilötietojesi käsittely

Kun hyväksyt evästeiden käytön, tähän liittyy tietyissä tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä evästebannerissa mainitun mukaisesti. Tämä käsittää esimerkiksi IP-osoitteesi ja alustojemme käyttöäsi koskevat tiedot. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi yllä olevasta tietosuojakäytännöstämme.

 

Muutokset tähän evästekäytäntöön

Voimme muuttaa tätä evästekäytäntöä koska tahansa, jolloin näkyviin tulee uusi ”evästebanneri” vieraillessasi verkkosivustoillamme seuraavan kerran.

Etkö vieläkään löytänyt oikeaa vastausta? Me autamme sinua!

Lähetä meille sähköpostia

Juuri nyt asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Työskentelemme niin ripeästi kuin mahdollista, joten kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestä.
Miten voimme auttaa sinua?
Olisitko tyytyväinen englanninkieliseen vastaukseen? Sama palvelu, nopeampi vastaus!
Vastaanotat kuittauksen tunnissa.

Muut yhteydenottomahdollisuudet

Ostoskoriin lisätty nimike