Takaisin

Boozt.com-sivuston eväste- ja tietosuojakäytäntö

Eväste- ja tietosuojakäytäntö

Kiitos, että käytät aikaasi lukeaksesi eväste- ja tietosuojakäytäntömme!

Boozt Fashion AB (556710-4699) (jäljempänä me tai meidän) on rekisterin ylläpitäjä (vastuussa) henkilötietojesi käsittelystä tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Mikäli sinulle tulee kysyttävää liittyen henkilötietojesi käsittelyyn, voit olla yhteydessä meihin joko sähköpostitse customerservice_fi@boozt.com tai muiden alla olevien yhteystietojen välityksellä.

Tämä sivu sisältää tietoa kuinka käsittelemme henkilötietojasi (TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ) sekä lisäksi kuinka käytämme evästeitä kotisivuillamme (EVÄSTEKÄYTÄNTÖ).

Tämä käytäntö koskee kaikkia Boozt.comin ja Booztlet.comin kautta kerättyjä henkilötietoja. Kaikki yhteydenotot henkilötietojen käsittelyä koskien hoidetaan Boozt Fashion AB:n toimesta, joka omistaa nämä kaksi tuotemerkkiä. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että käytämme samoja järjestelmiä sekä yhteistä asiakaspalvelua auttaaksemme kaikkia asiakkaitamme.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Boozt.com ja Booztlet.com keräävät tietoa verkkosivuilla vierailuista, mukaan lukien sinun vierailustasi, mikäli hyväksyt asiaankuuluvat evästeet.  Käytämme näitä tietoja käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivujemme yksittäisten osien käytön arvioimiseen sekä markkinoinnin tukemiseen. Lue lisää evästekäytännöstämme alta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme olla avoimia tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Täältä voit lukea mitä tietoja keräämme, kuinka käsittelemme näitä tietoja ja kenellä on pääsy niihin.

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on erityinen tarve tehdä niin. Kun tarve on täytetty, tullaan kaikki tiedot poistamaan, ellei niiden käsittelyä jatketa muista alla kuvatuista syistä johtuen.

Henkilötietojesi käsittelyä säädellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Tiedot, jotka sinusta kerätään ja mistä

●      Me itse kun analysoimme käyttäytymistäsi ja vuorovaikutustasi lähettämäämme viestintään tai vieraillessasi verkkosivuillamme (esim. IP-osoite, maa, katsotut sivut, katsotut kategoriat, katsotut tuotemerkit, vuorovaikutus ja haut, avausprosentti, klikkausprosentti sekä sähköpostien lukemiseen käytetty aika).

●      Sinulta ilmoittaessasi tietoja itsestäsi meille kun luot profiilin tai teet tilauksen (esim. väestötiedot, nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutiedot, tuotteet, tilauksen arvo, alennukset, tuotemerkit ja käyttötiheys. Sisältäen ilmoitukset sähköpostitse, tilausvahvistukset, toimitusvahvistukset sekä palautus- ja hyvitysvahvistukset.

●      Kolmansilta osapuolilta, kuten esimerkiksi luotonmyönnön tarkistus kolmannen osapuolen arviointiyrityksiltä.

 

Miksi käsittelemme henkilötietojasi

Käsittelemme henkilötietojasi lähinnä sellaisten syiden takia, jotka liittyvät asiakkaanamme olemiseen ja täyttääksemme sitoumuksemme sinua kohtaan. Sopimusvaatimusten lisäksi tietoja käsitellään myös seuraaviin tarkoituksiin. Yritämme kuvata tarkoitukset mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi, mutta kysythän meiltä, mikäli haluat näistä lisätietoja.

Profilointi

Luomme yksilöllisiä asiakasprofiileja sinusta eri lähteistä ja kategorioista kerättyjen tietojen perusteella, esim. selaus- ja ostokäyttäytymisen myötä toimitetuilla tiedoilla (esim. suosikkibrändi ja suosikkituotteet). Yhdistelemme ja analysoimme näitä tietoja parantaaksemme käyttökokemustasi, arvioidaksemme sähköpostivastauksia ja räätälöidäksemme henkilökohtaisia tarjouksia ja palveluita sen jälkeen, kun olet antanut suostumuksesi tai me olemme huolellisesti arvioineet asiaa alla kuvaillulla tavalla.

Fair Use

Epätavallisen ja poikkeavan ostokäyttäytymisen, joka on hyväksyttävän ostokäyttäytymisen ja kulttuurin vastaista, tunnistaminen tapahtuu monenlaisiin eri muuttujiin ja parametreihin perustuvan algoritmin avulla. Mikäli algoritmi tunnistaa asiakkaan, tulemme henkilökohtaisesti ja tilauskohtaisesti arvioimaan, mikäli asiakkaan tilaus tulisi hylätä - joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Teemme tämän, sillä sinulla on oikeus olla joutumatta pelkästään automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen kohteeksi.

 

●      Suostumus

o   Mikäli haluat vastaanottaa henkilökohtaisesti räätälöityjä tarjouksia ja tietoja kampanjoista, joista luulemme sinun pitävän, voit antaa meille suostumuksesi. Täten voimme lähettää sinulle inspiraatiota ja tarjouksia sähköpostitse sekä tekstiviestillä, perustuen tietoihin, jotka olemme saaneet ostomieltymyksiesi perusteella.

o   Kun käytät yhtä verkkosivuistamme (Boozt.com ja Booztlet.com), keräämme evästeiden avulla tiettyjä tietoja siitä, miten käytät verkkosivujamme, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi. Tarkoituksena on luoda tilastoja, joiden avulla voimme kehittää verkkosivujamme sekä kohdentaa markkinointia ja verkkosivujemme sisältöä vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi. Tämän prosessoinnin oikeusperustana toimii suostumuksesi, nojautuen GDPR artikla 6 (1), kohta a. Voit lukea lisää evästekäytännöstämme.

 

●      Sopimusvelvoitteet

o   Voidaksemme hallinnoida ja lähettää tilaamasi tuotteet sekä saada näistä maksun, joitakin henkilötietoja tarvitaan välttämättömästi.

o   Meillä on myös velvollisuus tarjota asiakaspalvelua (sähköpostitse, chatissa sekä puhelimitse) ehtojemme mukaisesti, ja hallinnoidaksemme tiliäsi.

●      Laillinen etu

o   Arvioidaksemme Fair Use -ehdon mahdollista väärinkäyttöä, käsittelemme joitakin henkilötietojasi. Mikäli meillä on perusteltu syy epäillä väärinkäyttöä, kohtuutonta/epätervettä ostokäyttäytymistä, tai että asiakas harjoittaa ammattimaista kauppaa jälleenmyydäkseen Booztilta ostettuja tuotteita, pidätämme oikeuden hylätä tilauksen viitaten Fair Use -ehtoihimme. Voit lukea tästä lisää myynti- ja toimitusehdoistamme täältä.

o   Selaillessasi verkkosivuamme seuraamme mitä tuotteita olet tarkastellut voidaksemme tarjota sinulle räätälöityä inspiraatiota, sekä helpottaaksemme aiemmin katsottujen tuotteiden löytämistä.

o   Mikäli olet jo Booztin asiakas, otamme huomioon myös aiemmat ostosi voidaksemme tarjota juuri sinulle sopivaa inspiraatiota ja tarjouksia.

o   Mikäli aloitat tilauksen teon lisäämällä tuotteita ostoskoriin, mutta et tee tilausta loppuun, voimme lähettää sinulle muistutuksen sähköpostitse. Teemme tämän, jotta sinun ei tarvitse aloittaa tilauksen tekoa uudelleen alusta. Voit kuitenkin päättää milloin tahansa olla vastaanottamatta vastaavaa viestintää poistamalla tämän ominaisuuden käytöstä tilisi kautta.

o   Pitääksemme niin sinut kuin meidätkin turvassa käsittelemme henkilötietojasi verkkosivujen ja järjestelmien hallinnointiin, käyttöön ja ylläpitämiseen liittyvissä asioissa. Hyödynnämme myös koottuja tilastotietoja ymmärtääksemme asiakkaidemme mieltymyksiä sekä kehittääksemme uusia toimintoja.

o   Pystyäksemme perustelemaan, käyttämään tai puolustamaan petoksiin liittyviä oikeudellisia vaatimuksia. Lisäksi voidaksemme estää palveluidemme väärinkäytön sekä välttääksemme, ehkäistäkseemme ja tutkiaksemme meihin kohdistuvia rikoksia.

●      Lailliset velvoitteet

o   Meidän on myös käsiteltävä henkilötietojasi laillisten velvoitteiden, kuten Ruotsin kirjanpitolain, kuluttajansuojalain sekä tuoteturvallisuuden vuoksi.

Kuinka kauan henkilötietojasi käsitellään

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tämä on tarpeellista, ja saavuttaaksemme näiden käsittelyn tarkoituksen. Olemme koonneet alle yleisimmät ja tärkeimmät käyttötarkoitukset ja näiden käsittely- ja säilytysajat.

Tarkoitus

Säilytysaika

Näyttää inspiraatiota verkkosivujen selaamisen ja ostojen perusteella

3 vuotta viimeisimmän aktiviteettisi jälkeen, esim. oston, viestimiseen osallistumisen tai verkkosivulla vierailemisen.

Emme käsittele tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin sen jälkeen kun olet pyytänyt poistamaan tämän.

Booztin markkinointiin sähköpostitse sekä tekstiviestillä (SMS) suostumuksesi perusteella

Käsittelemme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaista voidaksemme tarjota juuri sinulle sopivia tarjouksia, mutta vain niin kauan kun meillä on tähän sinun suostumuksesi (eli siihen asti, kunnes kiellät tämän).

Voit sekä antaa että perua suostumuksesi suoramarkkinointiin helposti oman asiakastilisi kautta.

Laillisiin velvoitteisiin

Niin kauan kuin kyseinen lakisääteinen velvoite edellyttää tähän (esim. 7 vuotta kirjanpitolainsäädännön mukaan).

Asiakaspalveluun

3 vuotta siitä, kun viimeksi otit yhteyttä asiakaspalveluun tai pidempään, mikäli meillä on lakiin perustuva syy esittää, harjoittaa tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia.

Fair Use -ehtoon

 

 

Evästeet

3 vuotta siitä päivämäärästä, jolloin asiakas on rikkonut Fair Use -ehtoja, tai poikkeustapauksissa pidempään, jolloin tulet vastaanottamaan tästä erikseen tiedon.

 

Evästeiden avulla kerätty tieto säilytetään kunnes perut suostumuksesi tai (mikäli suostumusta ei ole evätty) kunnes kyseinen eväste umpeutuu evästekäytännössämme mainitun ajan kuluttua.

 

Kenelle jaamme henkilötietosi

Suorittimet

Kun käytämme alihankkijaa käsitelläksemme henkilötietojasi niihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä käytännössä, allekirjoitamme ensin heidän kanssaan henkilötietojen käsittelysopimuksen. Tietosuojaviranomainen antaa ohjeet luottamuksellisuudesta ja turvallisuudesta, sekä rajoittaa käsittelyn vain ehdottomasti tarvittavaan. Nämä yritykset eivät saa käsitellä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Käytämme seuraavanlaisia suorittimia.

-  Tallennus, isännöinti ja muut IT-palvelut

-  Viestintä, kuten sinulle suunnatut sähköpostit ja tekstiviestit (SMS)

Mikäli henkilötietosi tulevat saataville EU/ETA-alueen ulkopuolisella alueella, niin sanotussa “kolmannessa maassa”, voit lukea alta kuinka me suojelemme henkilötietojasi lisäsopimusten ja toimien avulla.

Ohjaimet

Huolellisen harkinnan jälkeen saatamme myös käyttää ulkopuolisten yritysten palveluita tai tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jossa keräämämme tiedot käsitellään osittain tai kokonaan tämän osapuolen toimesta ja heidän vastuullaan. Tämä koskee käsittelyä, joka tapahtuu seuraavien asioiden yhteydessä:

-   Kuljetus ja jakelu, varmistaaksemme että tilatut tuotteet saapuvat sinulle turvallisesti ja nopeasti.

-   Kohdennettu markkinointi, mikäli olet hyväksynyt evästeet (lue lisää evästekäytännöstämme alta).

- Markkinointi, mikäli olet hyväksynyt tähän tarkoitukseen tarkoitetut evästeet.

- Maksaminen.

 

Kun henkilötietojasi siirretään toiselle rekisterin ylläpitäjälle, meille on erityisen tärkeää, että tiedät milloin ja kenelle tietosi siirtyvät, jotta sinun on mahdollista olla yhteydessä näihin yrityksiin ja kysyä kuinka henkilötietojasi käsitellään sekä varmistamaan, että voit toteuttaa GDPR:n mukaisia oikeuksiasi. Tämä näkyy esimerkiksi viittaamalla selvästi kyseessä olevaan jakelijaan kun teet tilauksen. Tai käyttäessäsi maksupalvelue, velvoittamaan maksuratkaisun tarjoajaa ilmoittamaan kaikki tarpeelliset tiedot itsestään sekä heidän tarvitsemistaan tiedoista turvalliseen maksuun liittyen, sekä kuinka tästä voi saada lisätietoa.

Kaikki vastaanottajat, jotka toimivat omina rekisterin ylläpitäjinään, ovat velvollisia antamaan sinulle tarvittavat tiedot heidän tavastaan käsitellä tietojasi.

Julkiset viranomaiset ja laillisiin velvoitteisiin perustuvat siirrot

Mikäli olemme velvollisia jakamaan henkilötietosi veroviranomaisille, poliisille tai muulle taholle laillisen velvoitteen takia, teemme tietysti sen.

Siirrot kolmansiin maihin

GDPR on täysin linjassa sekä omien arvojemme että niiden yritysten kanssa, joiden kanssa jaamme tietoja. Kuitenkin joissakin tapauksissa parhaat tavarantoimittajat sekä osa yhteistyökumppaneistamme löytyvät EU:n ulkopuolelta. Jotta sinä tai me emme jäisi näistä mahdollisuuksista paitsi, käytämme toisinaan alihankkijoita EU/ETA-alueen ulkopuolelta. Tämä asettaa meille ylimääräisiä vaatimuksia, jotta henkilötietojen käsittely tehdään samojen sopimusten ja teknisten toimenpiteiden avulla suojaten, kuin myös EU:ssa. Tällä haluamme kiinnittää huomion siihen, että jopa Yhdysvaltojen kaltaisissa maissa kansallinen lainsäädäntö ei täytä EU:ssa asetettuja vaatimuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että siitä huolimatta kuinka varovaisia olemme valitessamme yhteistyökumppaneita tai osallistumaan perustoimintoihin, kuten tiedon säilyttämiseen tai viestintään, ja siitä huolimatta, että teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme tietojen oikein käsittelyn EU:n ulkopuolella eri sopimusten myötä, on mahdollista että ulkomainen turvallisuuspalvelu kuuntelee. Sekä lainsäätäjät että yritykset, joiden kanssa työskentelemme, etsivät parhaillaan parhaita tapoja tehdä näistä siirroista ja käsittelyistä ulkomailla entistä turvallisempaa. EU on kehittänyt ns. “vakiosopimuslausekkeet”, lyhennettynä SCC, perustuen EU-komission ehdotukseen, jotka ovat usein osa ratkaisua, mutta ei kokonaan. Käytämme alihankkijoita ja meillä on yhteistyökumppaneita EU:n/ETA:n ulkopuolella seuraaviin tehtäviin:

●        CRM-järjestelmä, Yhdysvallat

●        Henkilökohtainen markkinointi, Yhdysvallat

●        Analytiikka, Yhdysvallat

●        Säilytys, Yhdysvallat

Me lupaamme pitää tämän käytännön ajan tasalla ja olet tervetullut esittämään tästä kysymyksiä milloin tahansa. Mikäli tahdot kopion näitä turvatoimia koskevista asiakirjoista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Sinun oikeutesi

Oikeus nähdä tiedot

Mikäli tahdot nähdä käsittelemämme tiedot sinua koskien, olemme luoneet automaattisen tavan, jolla voit suorittaa henkilökohtaisten tietojesi käsittelypyynnön. Löydät tämän oman asiakastilisi alta kohdasta - Kerää henkilökohtaiset tiedot. Olethan muutoin yhteydessä: customerservice_fi@boozt.com.

Asiakkaana sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt tietoluokat (artikla 15) ja voit vastustaa näiden rekisteröintiä EU:n lainsäädännön yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) asiaankuuluvien sääntöjen mukaisesti. Tarkoituksenmukaisesta pyynnöstä päivitämme, muutamme tai poistamme huolellisesti käsittelemämme henkilötiedot, rikkomatta lakia tai jatkuvaa laillista etua.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat perusteettomasti, vaativat suhteettoman korkeita teknisiä toimia (esim. uuden järjestelmän kehittämistä tai olemassa olevan prosessin huomattavaa muutosta), tai jotka vaikuttavat toisen henkilön oikeuksiin tai vapauksiin.

Koska sinulla on oikeus nähdä vain sinusta kerätyt henkilötiedot, emme voi jakaa tietoja, jotka sisältävät toisen henkilön tietoja (kunnioittaen hänen oikeuksiaan). Tämän takia et välttämättä voi saada kaikkia pyytämiäsi tietoja, mutta tässä tapauksessa tulemme kertomaan mitä tietoja emme voi sinulle kertoa ja minkä takia.

Oikeus tietojen oikaisuun

Mikäli henkilötietosi ovat epätarkkoja tai virheellisiä, voit ottaa meihin yhteyttä ja varmistamme, että tietosi päivitetään paikkaansa pitäviksi. Pyynnöstä päivitämme, muutamme tai poistamme käsittelemämme henkilötiedot, mikäli näitä tietoja ei käsitellä edelleen laillisen velvoitteen tai laillisen edun perusteella.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi, mikä tarkoittaa, että poistamme tietosi, mikäli jokin alla olevista syistä pätee:

-        Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen nähden, jota varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty,

-        Käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella ja peruutat suostumuksesi, johon käsittely perustuu,

-        Vastustat käsittelyä vedoten oikeuteesi vastustaa (katso alta), eikä käsittelylle ole pakottavia laillisia perusteita,

-        Henkilötietoja on käsitelty laittomasti, tai

-        Henkilötietosi täytyy poistaa lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi,

Tätä oikeutta ei sovelleta, mikäli käsittely on välttämätöntä laillisten vaatimusten esittämiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

Mikäli haluat poistaa tilisi, voit tehdä tämän kirjautumalla sisään ja siirtyä kohtaan Minun profiilini ja klikkaamalla “Poista tili”. Tämä poistaa tilisi ja kaikki muut tilisi asetukset, mutta tulemme kuitenkin säilyttämään tilaushistoriasi, mikäli tarvitset tulevaisuudessa apua palautuksia ja reklamaatioita tai muutoin asiakaspalvelua koskien. Lisäksi kaikki henkilötiedot, joita tarvitaan laillisten velvoitteiden täyttämiseksi tai jatkuvan laillisen edun vuoksi, esimerkiksi Fair Use -ehdon suojaamiseksi.

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä, mikäli jokin alla olevista pätee:

-        Olet kiistänyt henkilötietojen oikeellisuuden

-        Käsittely on laitonta ja vastustat näiden poistamista ja pyydät tämän sijaan tietojen rajoittamista,

-        Henkilötietoja ei tarvita enää käsittelyyn, mutta näitä tarvitaan laillisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen, tai

-        Olet vastustanut käsittelyä (katso alta) ja odotat vahvistusta, että syrjäyttääkö laillinen etu sinun oikeutesi ja vapautesi.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on oikeus tietojen siirtämiseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus vastaanottaa sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä välittää nämä toiselle yritykselle ilman esteitä puoleltamme. Mikäli käsittely perustuu sinun suostumukseen, tai sopimus ja käsittely tapahtuvat automatisoiduin keinoin, ja niin kauan kuin tämä ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa kaikkea lailliseen etuun perustuvaa käsittelyä. Meidän täytyy tällöin osoittaa pakottava laillinen syy käsittelylle, joka kumoaa sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai henkilötietoja tarvitaan laillisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. Muussa tapauksessa käsittely on lopetettava.

Mikäli henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, on sinulla oikeus vastustaa tätä ja lopettaa käsittely.

Organisaatiolliset ja tekniset turvatoimet

GDPR edellyttää, että henkilötietosi pidetään turvassa ja luottamuksellisina. Tallennamme henkilötietoja palvelimille, joilla on korkea tietoturvataso ja jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa. Tietoturvamme tarkistetaan säännöllisesti sen selvittämiseksi, että käyttäjätietojamme käsitellään turvallisesti ja aina käyttäjän oikeudet huomioiden.

Päivitykset tähän käytäntöön

Nopea kehitys digitaalisella ja teknisellä alalla tarkoittaa, että muutokset henkilötietojen käsittelyä koskien voivat olla tarpeen. Pidätämme täten oikeuden näitä henkilötietojen käsittelyä koskevien ohjeiden päivittämiseen ja muuttamiseen. Löydät aina nykyiset käytännöt verkkosivuiltamme. Olennaisten muutosten ilmetessä, ilmoitamme näistä sinulle verkkosivuillamme näkyvän ilmoituksen muodossa.

Kysymykset ja valitukset

Autamme mielellämme, mikäli sinulle tulee kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä. Mikäli olet sitä mieltä, että olemme pettäneet sinut millään tavalla, emme ole kohdanneet odotuksiasi tai olemme käsitelleet tietojasi väärin tai laittomasti, niin olet tervetullut tekemään tästä valituksen maasi kansalliselle valvontaviranomaiselle:

EU – https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_fi

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä:

Sähköpostitse: customerservice_fi@boozt.com

Puhelimitse: +358 753 25 20 77

Tai postitse:

Boozt Fashion AB

Attn: Customer Service

Hyllie Boulevard 35

215 37 Malmö

Sweden

Kiitos, että vierailet Boozt.comissa tai Booztlet.comissa (‘verkkosivut’), joita liikennöi Boozt Fashion AB (556710-4699), Boozt Fashion AB Hyllie Boulevard 35 Malmö, SE-215 37, Sweden (tästedes me tai meidän).

Kuten useimmat verkkosivut, käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, mukaan lukien kehittämään verkkosivuamme ja mukauttamaan markkinointiamme vastaamaan kiinnostuksenkohteitasi. Tämä evästekäytäntö kuvailee mitä evästeitä käytämme, mihin tarkoitukseen niitä käytämme ja miten sinä voit perua suostumuksesi. Jos sinulla on kysyttävää tavastamme käyttää evästeitä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: customerservice_fi@boozt.com

Puhelimitse: +358 753 25 20 77

Tai postitse:
Boozt Fashion AB
Attn: Customer Service
Hyllie Boulevard 35
215 37 Malmö
Sweden

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi tai laitteellesi internetselaimesi kautta kun vierailet eri verkkosivuilla. Evästeet mahdollistavat tiettyjen tietojen keräämisen, mukaanlukien tiedon siitä, millä sivuilla vierailet ja mitä toimintoja käytät.

Osa evästeistä on tiettyjen käyttämiesi toimintojen kannalta teknisesti välttämättömiä (esimerkiksi jotta voimme tallentaa ostoskorisi sisällön), mutta osaa käytetään muihin tarkoituksiin (esimerkiksi tilastojen laatimiseen). Seuraavassa osiossa on selitetty tarkemmin, mitä evästeitä voidaan käyttää.

Kun vierailet verkkosivulla ensimmäisen kerran, tulet näkemään “evästebannerin”, jonka avulla voit antaa suostumuksesi tällä verkkosivulla käyttämiimme evästeisiin. Kuten alla on esitetty, voit aina muokata suostumustasi. On kuitenkin olemassa teknisesti välttämättömiä evästeitä, joita ei voi jättää hyväksymättä, ja jotka siksi kerätään ilman suostumustasi.

On olemassa kahdenlaisia evästeitä – “väliaikaiset” ja “pysyvät”

  • Väliaikaiset evästeet liittyvät tämänhetkiseen vierailuusi verkkosivulla, ja ne poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi.
  • Pysyvät evästeet tallennetaan ja toistetaan joka kerta, kun vierailet verkkosivulla. Ne kuitenkin poistavat itsensä tietyn ajan kuluttua. Käyttämällä näitä evästeitä sinut on mahdollista “tunnistaa” kun palaat verkkosivulle, mitä käytämme esimerkiksi mukauttaaksemme verkkosivun vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi. Tapauksissa, joissa pysyvät evästeet ovat käytössä, niiden kesto on ilmoitettu alla olevassa taulukossa.

Seuraavasta osiosta löytyvä taulukko näyttää, onko kyseessä väliaikainen eväste (istuntokohtainen eväste) vai pysyvämpi eväste, joka umpeutuu tietyn ajan kuluttua.

“Ensimmäisen osapuolen evästeet” ja “kolmannen osapuolen evästeet” on myös erotettu toisistaan. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat niitä, joita sovellamme itse, kun taas kolmannen osapuolen evästeitä käyttää kolmas osapuoli, jonka elementtejä on upotettu vieraillulle verkkosivulle. Seuraavasta osiosta löytyvästä taulukosta näet, mitkä evästeet ovat meidän käyttämiämme ja mitä evästeitä taas käyttää kolmas osapuoli.

Mitä evästeitä käytämme?

Käytämme evästeitä seuraaviin yleisiin tarkoituksiin:

  • Tukemaan verkkosivun toimivuutta, pitäen sisällään muun muassa automaattisen sisäänkirjautumisen mahdollistamisen, chat-toiminnon käytön ja tuotteiden lisäämisen ostoskoriin.
  • Tilastotietojen kerääminen liiketoiminnan kehittämistä varten, mukaan lukien verkkosivustomme parantaminen, käyttäjäkokemuksen optimointi ja verkkosivuston sisällön mukauttaminen kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
  • Kohdennettu markkinointi.

Alta löydät yksityiskohtaiset ​​tiedot jokaisesta evästeestä, mukaan lukien evästeen tarjoaja, tarkoitus ja kestoaika:

 

Suostumuksesi peruuttaminen

Voit peruuttaa tai muuttaa suostumustasi evästeiden käyttöön milloin tahansa klikkaamalla sivun alalaidasta “Päivitä evästeasetukset”, missä voit valita evästeitä uudelleen ja poistaa jo valitsemiasi evästeitä. Verkkosivun toiminnan kannalta teknisesti välttämättömien evästeiden valintaa ei kuitenkaan voi poistaa.

Jos päätät muuttaa suostumustasi tai poistaa/estää evästeitä, sinun tulee olla tietoinen että tämä saattaa (evästeen tyypistä riippuen) heikentää verkkosivun käyttäjäkokemusta.

Henkilötietojesi käsittely

Kuten suostumuksessa todetaan, hyväksyessäsi evästeiden käytön verkkosivullamme, siihen liittyy tietyissä tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä, mukaan lukien esimerkiksi IP -osoitteesi sekä tietoa siitä, miten käytät verkkosivuamme. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojakäytännöstämme.

Muutokset tähän evästekäytäntöön

Voimme muuttaa tätä evästekäytäntöä milloin tahansa, jolloin sinulle esitetään uusi ‘evästebanneri’ kun seuraavan kerran vierailet verkkosivuillamme.

 

Etkö vieläkään löytänyt oikeaa vastausta? Me autamme sinua!
Lähetä meille sähköpostia
Sähköpostien vastausaikamme on noin 2-3 arkipäivää.
Miten voimme auttaa sinua?
Vastaanotat kuittauksen tunnissa.
Muut yhteydenottomahdollisuudet
Ostoskoriin lisätty nimike