Sendes til:
Norge
Rask & gratis levering på bestillinger over 699 kr1-4 arbeidsdagerGratis retur innen 30 dager - Forhåndsbetalt returetikett

Choose your language

Choose your languageChoose the language you'd like to browse the site in
Norwegian
English

Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Takk for at du tar deg tid til å lese våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

Denne siden inkluderer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvordan vi bruker informasjonskapsler, samt dine rettigheter i forbindelse med behandlingen av dine personopplysninger og vår bruk av informasjonskapsler. Retningslinjene gjelder Boozt.com, Booztlet.com og tilhørende apper (heretter «plattformer») som disse retningslinjene viser til.

 

1. PERSONVERNERKLÆRING

Boozt Fashion AB (556710-4699) (heretter oss, vi ellervår) er databehandleren (ansvarlig) for behandlingen av dine personopplysninger på Boozt.com, Booztlet.com og tilhørende apper, som beskrevet i disse retningslinjene. Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler opplysninger om deg, er du velkommen til å kontakte oss på dpo_no@boozt.com.

Eller per post:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

SE-203 20 Malmö, Sweden

Når du bruker plattformene, samler vi inn bestemte opplysninger om deg og ditt besøk. Vi bruker blant annet disse opplysningene til å oppfylle avtaler med deg og administrere din brukerkonto. Avhengig av ditt samtykke, bruker vi også informasjon som samles inn om deg ved hjelp av informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen, vurdere bruken av enkeltelementene på våre plattformer og som støtte for vår markedsføring. Du kan lese mer om det i våre retningslinjer for informasjonskapsler lenger ned på siden.

Vi behandler kun dine personopplysninger når vi har et bestemt formål for å gjøre det, og når et slikt formål er oppfylt, sletter vi dataene med mindre det er grunn til å gjøre annet, som beskrevet under.

Vår behandling av dine personopplysninger er underlagt reglene i Personvernforordningen, nasjonal personvernlovgivning, Personopplysningsloven og utfyllende retningslinjer og uttalelser fra European Data Protection Board og nasjonale tilsynsmyndigheter.

 

1.1. Hvilken informasjon samler vi inn og hvor kommer den fra?

  • Informasjon samles inn av oss når vi analyserer din atferd og ditt engasjement med kommunikasjon vi sender eller når du besøker våre plattformer (generell informasjon i form av f.eks. IP-adresse, land, sider besøkt, kategorier besøkt, merkevarer besøkt, søke- og klikkhistorie, klikkfrekvens og tid brukt på å lese e-postene).
  • Opplysninger kommer fra deg når du oppgir informasjon om deg selv til oss, for eksempel når du oppretter din profil eller når du kjøper varer (generell informasjon i form av f.eks. demografiske data, navn, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, varer, bestillingsbeløp, rabattnivå, merker og frekvens. Dette innebærer også sending av transaksjons-e-poster, f.eks. bestillingsbekreftelse, leveringsbekreftelse og bekreftelse på refusjon).
  • Opplysninger kommer fra andre når vi samler dem inn fra tredjeparter f.eks. fra et eksternt kredittvurderingsbyrå (generell informasjon i form av kredittopplysningene).

 

1.2. For hvilket formål og på hvilket grunnlag behandler vi dine personopplysninger?

Vi behandler kun dine personopplysninger når vi har et formål og rettslig grunnlag for å gjøre det. Når du bruker våre plattformer, inkludert når du kjøper våre varer, vil vi behandle opplysningene som beskrevet under:

1.2.1. På grunnlag av ditt samtykke

  • Målrettet annonsering: Når du oppretter en konto, gjennomfører et kjøp, mottar en velkomstkode eller blir medlem av Club Boozt, kan vi spørre deg om du ønsker å motta direkte markedsføring. Slik direkte markedsføring sendes i form av nyhetsbrev, SMS og push-varsler i appen. Hvis du gir ditt samtykke til slik markedsføringskommunikasjon, kan vi behandle kontaktinformasjonen din (f.eks. navn, e-post, telefonnummer), samt landet du handler i, informasjon om dine favorittvarer, merker og kategorier, samt kjøps- og søkehistorikk knyttet til kontoen din med det formål å sende deg personlig tilpasset innhold, tilbud, anbefalinger og produktkampanjer. Når vi sender nyhetsbrevet vårt via e-post, måler vi aktivitet og engasjement knyttet til nyhetsbrevet ved hjelp av pikselteknologi som samler inn informasjon om hvorvidt du har åpnet e-posten, når du åpnet den og hvilke linker du har klikket på. Ved å analysere denne statistikken kan vi forstå hvilke deler av nyhetsbrevet som er interessante for deg. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.
  • Digital annonsering:Når du bruker nettstedet og appene våre, kan vi behandle personopplysningene dine med det formål å annonsere våre produkter og tjenester til deg på nettet. Ikke all reklame som når deg, er basert på personopplysningene dine. Noen kampanjer er for eksempel ikke rettet mot deg som enkeltperson, men mot en større gruppe forbrukere. Vi kan for eksempel skreddersy reklamekampanjer basert på den geografiske plasseringen til en tiltenkt målgruppe, og dermed presentere regionspesifikk reklame som er relevant for deg. Det finnes andre typer nettbasert annonsering som bruker personopplysninger som tidligere er samlet inn basert på ditt samtykke. Noen informasjonskapsler og annen sporingsteknologi kan for eksempel samle inn personopplysningene dine med det formål å muliggjøre målrettet annonsering til deg. Hvis du gir ditt samtykke til plassering av slike markedsføringskapsler og lignende teknologier, kan noen av personopplysningene dine bli samlet inn og delt med reklamepartnerne. Du finner en fullstendig liste over informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Du finner mer informasjon om hvem vi deler opplysningene dine med i avsnitt 1.4 nedenfor. Noen av disse annonsepartnerne er basert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til tredjeland. For mer informasjon om overføringer, se avsnitt 1.5.
  • Informasjonskapsler og lignende teknologi:Nettsiden vår bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å gi deg nødvendig funksjonalitet gjennom helt nødvendige informasjonskapsler og, hvis du samtykker, for å tilpasse tjenestene våre gjennom andre ikke-essensielle informasjonskapsler. Hvis du har gitt oss ditt samtykke til plassering av informasjonskapsler og lignende teknologi, kan vi behandle visse personopplysninger om din bruk av plattformene våre for å opprettholde funksjonaliteten på nettstedet vårt, generere statistikk og for markedsføringsformål. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler.
  • Når du oppretter en profil ved hjelp av en tredjepartskonto: Vi kan gi deg muligheten til å logge inn på våre nettsteder og apper direkte med tredjepartskontoen din. Hvis du velger å opprette en profil ved hjelp av din eksisterende konto på tredjepartstjenester, vil du bli omdirigert til den tredjeparten du har valgt, og bedt om å logge inn på profilen din. Du vil også bli bedt om å bekrefte at du ønsker å dele visse opplysninger om profilen din med oss. Avhengig av hvilken tredjepart du velger å logge inn med, kan det for eksempel være navn og e-postadresse. Disse opplysningene brukes til å opprette en konto hos oss. Vi mottar ingen annen informasjon som er knyttet til tredjepartskontoen din.
  • Når du samhandler med oss på sosiale medier: Når du samhandler med oss på sosiale medier, for eksempel ved å like eller kommentere et innlegg som vi har publisert, eller når du kontakter oss med et kundeservicerelatert spørsmål på sosiale medier som Facebook eller Instagram, kan vi behandle informasjon som du har gjort offentlig tilgjengelig på en slik sosial medieprofil. Du kan lese mer om hva som anses som offentlig på Facebook her. I tillegg vil vi behandle innholdet i din henvendelse til oss.
  • Push-varsler:Når du har lastet ned appene våre og logget på (eller opprettet) kontoen din, spør vi om du ønsker å motta push-varsler. Push-varsler er varsler i appen som informerer brukeren om f.eks. produktkampanjer eller ordrestatus. Hvis du tillater at vi sender deg push-varsler, kan vi behandle navn, kontaktinformasjon, land og ordrehistorikk for å sende deg push-varsler som er relevante for deg. Du kan når som helst trekke tilbake eller endre samtykket ditt i appene våre og i telefon-innstillingene dine.Det rettslige grunnlaget for den ovennevnte behandlingen av dine personopplysninger er samtykket du har gitt oss i samsvar med Personvernforordningen Artikkel 6 (1)(a). Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Det påvirker imidlertid ikke lovligheten av behandlingen av dine personopplysninger som har funnet sted fram til du trakk tilbake samtykket.

1.2.2. På grunnlag av våre kontraktsforpliktelser

  • For å oppfylle kontrakten: Vi behandler dine personopplysninger knyttet til profilen din og kjøpene dine for å oppfylle kjøpsavtaler med deg, for å administrere ditt kundeforhold hos oss, inkludert dine kjøp samt å tilby kundeservice, administrere betalinger, samt behandling av returer, klager og garantikrav.
  • For å tilby deg vår lojalitetsklubb: Hvis du er medlem av Club Boozt, vil vi behandle personopplysningene dine som navn, adresse og fødselsdato for å kunne administrere medlemskapet ditt i Club Boozt, inkludert registrering av lojalitetspoeng, muliggjøre kjøp av Boozters og gjøre alle fordelene og belønningene du har rett til, tilgjengelige.
  • For å vise relevant innhold på nettstedet:Vi vil behandle informasjon knyttet til dine favorittmerker, favorittkategorier og favorittartikler for å tilpasse handleopplevelsen til dine behov og relevans.

Det rettslige grunnlaget for ovennevnte behandling er for å oppfylle avtalen vi har inngått med deg, i samsvar med Personvernforordningen artikkel 6(1)(b).

1.2.3. På grunnlag av våre legitime interesser

  • Konverteringssporing:Vi kan måle engasjementet til brukerne på nettstedet og i appene våre. Ved å studere brukerinteraksjoner får vi innsikt i effektiviteten til ulike aspekter ved plattformene våre og kan gjøre forbedringer for å forbedre opplevelsen på plattformene våre. I tillegg gjør det oss i stand til å evaluere hvor vellykkede annonseringskampanjene våre er, noe som hjelper oss med å ta informerte beslutninger for å optimalisere og forbedre markedsføringsstrategiene våre. Når vi gjennomfører reklamekampanjer, kan vi også måle konverteringer basert på din interaksjon med annonsen vår for å forstå interessene til målgruppen vår og hvor treffsikker reklamen vår er. Ikke all konverteringssporing samler inn personopplysninger - noe sporing kan være basert på aggregert informasjon som ikke kan identifisere deg som enkeltperson. Personopplysninger kan samles inn ved hjelp av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier som bare er aktivert hvis brukeren har gitt et separat samtykke når han eller hun besøker nettstedet vårt. Hvis du har gitt ditt samtykke til plassering av informasjonskapsler, kan slike konverteringsdata bli supplert med ytterligere personopplysninger, som for eksempel en hashet e-postadresse, som deretter vil bli brukt av annonsepartneren for å matche den med konverteringsresultatet. Du finner en fullstendig liste over informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler. For mer informasjon om hvem vi deler opplysningene dine med, se punkt 1.4. nedenfor. Noen av disse annonsepartnerne er basert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til tredjeland. For mer informasjon om overføringer, se under punkt 1.5.
  • Annonsering til eksisterende kunder: Vi kan markedsføre våre produkter eller tjenester via e-post til eksisterende kunder som nylig har kjøpt lignende produkter eller tjenester, forutsatt at de ikke har motsatt seg slik markedsføring på tidspunktet for innsamling av opplysninger. For dette formålet vil personopplysningene dine knyttet til de siste kjøpene dine bli behandlet.
  • Profilering i forbindelse med markedsføring:For å forbedre din opplevelse av våre produkter og tjenester vurderer vi hvordan du samhandler med oss. Dette hjelper oss med å gi deg personlige anbefalinger og sikre at produktene og innholdet du ser, samsvarer med interessene dine. Vi analyserer også data i forbindelse med markedsundersøkelser for å forstå handlevanene og interessene til ulike kundegrupper (f.eks. basert på alder, bosted, kjønn, familiesammensetning). Vi kan for eksempel studere kjøpshistorikken og -hyppigheten din for å forutsi interessene og forbruksvanene dine. Dette gjør det mulig for oss å tilpasse markedskommunikasjonen vår, slik at vi kan plassere deg i en gruppe med en mer nøyaktig og relevant markedsføringsreise som er i tråd med det vi tror du vil sette pris på.
  • Kundeundersøkelser og forskning: Vi kan behandle personopplysningene dine for å gjennomføre kundeundersøkelser, undersøkelser eller dataanalyser som tar sikte på å forbedre kvaliteten på vår kundeservice, nettsteder, produkter/tjenester, markedsføring, kundeforhold og opplevelser. Vi kan for eksempel behandle telefonnummeret ditt og samtalehistorikken din med kundeservicen vår for å sende deg en spørreundersøkelse om kundetilfredshet når du har kontaktet kundeservicen vår. Vi gjør dette for å samle inn tilbakemeldinger fra deg om din erfaring med kundeservicen vår og forbedre den basert på din innsikt. Slike undersøkelser inneholder ingen markedsføringsbudskap, og du kan når som helst melde deg av. I tillegg kan vi også kontakte deg og invitere deg til å teste nye funksjoner og produkter. For dette formålet kan vi behandle kontaktopplysningene dine (for å gjøre det mulig for oss å komme i kontakt med deg), landet du vanligvis handler i (ettersom visse tester utføres i bestemte regioner) og, i noen tilfeller, kjøpshistorikken din (for å sikre at testen er relevant for dine interesser). Disse testene er alltid frivillige, og du kan alltid gi oss beskjed hvis du ikke ønsker å delta.
  • Når du samhandler med oss via chatten vår: Når du kontakter oss via chatten, behandler vi opplysningene dine for å hjelpe deg med spørsmålene dine. Med forbehold om tilgjengelighet i ditt land, kan chatten vår også inneholde AI-chatbot-teknologi som er utformet for å forstå og svare på et bredt spekter av spørsmål knyttet til shopping hos Boozt og Booztlet. AI-chatbotens primære funksjon er å hjelpe deg mens du venter på å komme i kontakt med kundeservice eller når kundeservice ikke er tilgjengelig. Vi bruker både egenutviklede modeller og tredjepartsmodeller for å drive vår AI-chatbot. Tredjepartsleverandøren av AI-chatboten er lokalisert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til et tredjeland. Du finner mer informasjon om overføringer i avsnitt 1.5. For å sikre at vi gir deg den hjelpen du trenger, har vi sørget for at du har mulighet til å få kontakt med en menneskelig agent, forutsatt at vedkommende er tilgjengelig når du chatter. Vi kan også be deg om å vurdere opplevelsen din i chatten og analysere chatlogger for kvalitetssikringsformål og for å forbedre kundeopplevelsen når du bruker chatten. Ved å lære av tilbakemeldingene dine kan vi bedre identifisere situasjoner der menneskelig tilsyn eller inngrep kan være nødvendig.
  • Forebygging av svindel: I helt spesielle tilfeller kan vi behandle opplysningene dine hvis det er nødvendig for å beskytte sikkerheten og integriteten til våre andre kunders finansielle transaksjoner og personopplysninger, samt en annen persons legitime interesser. Hvis for eksempel en tredjepart har fremsatt et krav om svindel, må vi undersøke saken for å stoppe potensielle svindelaktiviteter og forhindre dem i fremtiden. Denne etterforskningen kan innebære behandling av opplysninger om andre bestillinger dersom de er eller kan være knyttet til hverandre. I slike tilfeller kan vi behandle personopplysninger og informasjon som er brukt til å legge inn tidligere bestillinger, inkludert betalingsinformasjon. I spesielle situasjoner kan vi også motta ytterligere informasjon om en bestilling eller en transaksjon fra tjenesteleverandørene våre, inkludert distribusjonspartnere og leverandører av betalingstjenester. Denne behandlingen hjelper oss med å opprettholde et trygt og pålitelig miljø for alle våre kunder. Det er viktig å merke seg at denne behandlingen er spesifikk for omstendighetene rundt et svindelkrav og ikke utføres som en del av den generelle databehandlingspraksisen.
  • Fair Use:For å opprettholde våre retningslinjer for Fair Use og sikre at de overholdes, kan det hende vi må behandle visse personopplysninger for å kunne identifisere og forhindre uredelig eller urettmessig bruk av tjenestene våre. Vi kan behandle personopplysninger om deg, for eksempel navn, kontaktinformasjon (telefonnummer, e-postadresse, leverings- og faktureringsadresse), enhetsdata (IP-adresse, enhetsidentifikatorer), bestillingsdata og betalingsmåter som brukes på ventende bestillinger samt tidligere bestillinger, uavhengig av om disse bestillingene ble sendt, samt data relatert til returnerte varer og returårsaker, klager og garantikrav. Vi kan også behandle disse dataene på en aggregert måte for å beregne returprosent, reklamasjonsprosent og gjennomsnittsverdien av beholdte varer. Behandlingen gjør det mulig for oss å forstå og identifisere uredelige mønstre, samt mønstre som indikerer misbruk av tjenestene våre. Hvis analysen indikerer en risiko for slikt misbruk, kan vi iverksette tiltak som å kansellere bestillinger og begrense muligheten til å handle hos oss for å redusere risikoen, beskytte salgskanalene våre og beskytte andre kunder. Slike analyser utføres alltid manuelt. Du kan lese mer om våre retningslinjer for rettferdig bruk i våre kjøpsvilkår.
  • Rettslige krav: Hvis det er nødvendig, vil vi behandle noen av dine personopplysninger for å kunne etablere, utøve eller forsvare rettslige krav, blant annet for å forhindre eller avdekke svindel og misbruk av våre plattformer.

Det rettslige grunnlaget for ovennevnte behandling er vår berettigede interesse, som anses å oppveie din interesse i at dine personopplysninger ikke behandles basert på Personvernforordningen Artikkel 6 (1)(f). Du kan protestere mot behandlingen av opplysningene dine som behandles på grunnlag av vår berettigede interesse. Hvis du ønsker å gjøre det, kan du kontakte oss på dpo_no@boozt.com.

1.2.4. På grunnlag av våre rettslige forpliktelser

  • Vi vil behandle dine personopplysninger med formål om å oppfylle våre forpliktelser under den svenske regnskapsloven samt lovgivning om forbrukerrettigheter og produktsikkerhet. Du vil kunne se hvilke personopplysninger vi oppbevarer for regnskapsformål i Kap 5, 7 § av Regnskapsloven (1999:1078).

Det rettslige grunnlaget for behandlingen over er våre juridiske forpliktelser i henhold til Personvernforordningen Artikkel 6 (1)(c).

 

1.3. Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine?

Vi oppbevarer dine personopplysninger kun i den perioden som er nødvendig for behandlingen. Under finnes en oversikt over formålene og oppbevaringsperioden som gjelder personopplysningene som behandles.

Formål

 

Oppbevaringsperiode

Administrasjon av kundeforhold, inkludert administrasjon av dine kjøp samt levering av kundeservice

 

Informasjon om dine transaksjoner og returer oppbevares inntil det sjuende året etter slutt på kalenderåret da regnskapsåret sluttet (Se Kap 7, 2 § svensk regnskapslov (1999:1078)) og for bruk i å sikre samsvar med våre retningslinjer for rimelig bruk (se Vilkår for salg og levering).

Administrasjon av Club Boozt-medlemskapet ditt

 

Hvis du er medlem av Club Boozt på boozt.com, lagres informasjonen om Club Boozt-medlemskapet ditt så lenge du er medlem av Club Boozt.

Personlig tilpasning av innholdet som vises på våre plattformer basert på din søkehistorikk og dine kjøp

 

12 måneder etter at de spesifikke personopplysningene er innhentet.

Målrettet markedsføring basert på samtykke til direkte markedsføring

 

Inntil du trekker tilbake ditt samtykke eller (hvis samtykket ikke trekkes tilbake) etter en periode på 12 måneder der vi ikke har kommunisert med deg. Vi vil imidlertid oppbevare dokumentasjon på ditt samtykke i en periode på opptil 5 år etter at ditt samtykke er trukket tilbake.

Målrettet markedsføring om produkter som likner de du har kjøpt av oss

 

Inntil du melder deg av ytterligere forespørsler fra oss eller (hvis du ikke melder deg av ytterligere forespørsler fra oss) etter en periode på 12 måneder der vi ikke har kommunisert med deg.

Rettslige forpliktelser

 

Vi behandler informasjonen som er inkludert på fakturaen din med formål om å oppfylle våre juridiske forpliktelser i henhold til den svenske regnskapslovens bestemmelser om oppbevaring av regnskapsmateriale, mao. inntil det sjuende året etter slutt på kalenderåret da regnskapsåret sluttet (se Kap 7, 2 § svensk regnskapslov (1999:1078))

Informasjonskapsler

 

Inntil du trekker tilbake ditt samtykke eller hvis samtykket ikke trekkes tilbake, utløper de nevnte informasjonskapslene etter perioden nevnt i våre retningslinjer for informasjonskapsler under.

Opprettholde retningslinjer for rimelig bruk og sikre etterlevelse av dem

 

Hvis vi identifiserer et brudd på retningslinjene våre for rimelig bruk og bestemmer oss for å begrense muligheten din til å handle hos oss, vil vi behandle personopplysningene dine for å opprettholde begrensningen så lenge den aktuelle begrensningsperioden varer.

Rettslige krav

 

Så lenge det er nødvendig for å kunne etablere, forsvare eller hevde et rettslig krav.

 

1.4. Hvem deler vi dine personopplysninger med?

1.4.1. Selskaper i Boozt-konsernet

I tillegg til Boozt Fashion AB er det andre selskaper i Boozt-konsernet som kan være involvert i behandlingen av opplysningene dine, ettersom de bistår Boozt Fashion AB med å oppfylle sine forpliktelser. Følgende konsernselskaper kan behandle personopplysningene dine når du handler på boozt.com eller booztlet.com:

  • Boozt Fulfilment & Logistics AB (556723-8182), Produktionsvägen 10, 262 78 Ängelholm, Sverige;
  • Kronor PSP AB (559306-0022), Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmö, Sverige;
  • Boozt Technology A/S (CVR 39032791), Njalsgade 19D, 6., 2300, København, Danmark;
  • Boozt Innovation Lab ApS (CVR 31863147), Njalsgade 19D, 6., 2300, København, Danmark;
  • Boozt Baltics UAB (Reg.nr. 305785629), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilnius, Litauen;
  • Boozt Technology Baltics UAB (Reg.nr. 304614924), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilnius, Litauen;
  • Boozt Technology Poland sp.z.o.o KRS 0000904917 Ul. 27 Grudnia 3 61-737, Poznan, Polen.

1.4.2. Frakt- og distribusjonsselskaper

For å sikre at produktene du har bestilt kommer raskt frem til deg, deler vi relevant informasjon med et tredjepartsselskap som er ansvarlig for å administrere frakt og retur av varene du har valgt i kassen. For å sikre en smidig levering må vi oppgi navn, leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer og bestillings-ID til distribusjonspartneren vår. Denne delingen av opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor deg, som spesifisert i artikkel 6(1)(b) i GDPR.

Det er viktig å merke seg at de fleste av disse fraktselskapene opptrer som selvstendige behandlingsansvarlige. Det betyr at de har sitt eget ansvar og sine egne forpliktelser når det gjelder håndtering av opplysningene de mottar, og at de er en egen enhet som bestemmer formål og metoder for behandling av personopplysninger. For deg som kunde hos oss betyr dette at disse transportselskapene har egne personvernregler som er forskjellige fra våre, og som gjelder for behandlingen av opplysningene dine når et slikt selskap leverer varer fra oss til deg. Hvis du i tillegg ønsker å utøve dine rettigheter som registrert, kan det hende du må kontakte dem separat for å gjøre det.

1.4.3. Leverandører av teknisk infrastruktur

Vi samarbeider med leverandører av teknisk infrastruktur som bidrar til at tjenestene våre fungerer som de skal. Dette er for eksempel leverandører av skytjenester, leverandører av sikkerhets- og vedlikeholdstjenester og leverandører av verktøy som overvåker infrastrukturens ytelse. Disse leverandørene leverer teknologien og ressursene som trengs for at nettstedet og appene våre skal fungere effektivt og sikkert.

Det er viktig å understreke at personopplysningene dine ikke deles med disse leverandørene for selvstendig bruk. Disse leverandørene av teknisk infrastruktur fungerer som våre databehandlere og følger våre instruksjoner og kontraktsavtaler. Noen av disse leverandørene kan være basert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til tredjeland. Du finner mer informasjon om overføringer i avsnitt 1.5.

1.4.4. Leverandører av betalingstjenester

Vi kan dele personopplysningene dine med en leverandør av betalingstjenester for å legge til rette for sikre og effektive finansielle transaksjoner når du foretar et kjøp eller en betaling på nettstedet og i appene våre, samt for å forhindre svindel. Informasjonen som deles, er kontaktinformasjonen din, informasjon om selve transaksjonen, for eksempel betalingsmåte, beløp, valuta, dato, klokkeslett og, avhengig av betalingsmåte, hva som er bestilt. Slik deling av opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle en avtale med deg, som spesifisert i artikkel 6(1)(b) i GDPR.

1.4.5. Leverandører som bistår med markedskommunikasjon

Vi kan dele personopplysningene dine med anerkjente leverandører av kommunikasjonstjenester, som Twilio og Salesforce, for å muliggjøre kontakt med kundene våre. Disse partnerne hjelper oss med å levere e-poster, meldinger og markedsføringskampanjer for å holde deg informert om våre produkter, tjenester og relevante oppdateringer. Opplysningene dine som deles med disse leverandørene, omfatter vanligvis kontaktinformasjon, e-postadresse og kommunikasjonspreferanser. Vi samarbeider tett med disse partnerne for å sikre at opplysningene dine kun behandles hvis du har samtykket til slik kommunikasjon, eller når vi kontakter deg basert på vår legitime interesse og du ikke har reservert deg mot slik kommunikasjon før du mottar den. Noen av disse annonseringspartnerne er basert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til tredjeland. For mer informasjon om overføringer, se avsnitt 1.5.

1.4.6. Leverandører som bistår med annonsering, inkludert annonsering i sosiale medier.

Vi annonserer for våre produkter og tjenester ved hjelp av våre annonsepartnere som Meta (spesielt gjennom Facebook og Instagram), Google (Google Ads, Youtube), TikTok, Criteo, Snapchat, Tradedoubler, Adform. Opplysningene dine kan deles med annonsepartnerne våre på ulike måter. For eksempel bruker våre annonsepartnere informasjonskapsler og lignende teknologier for å spore hvordan du bruker nettstedet og appene våre. Innsamling av dine personopplysninger gjennom slike informasjonskapsler forutsetter at du har gitt ditt separate samtykke til plassering av disse informasjonskapslene og lignende teknologier. Implementering av slik teknologi på våre nettsteder og apper gjør det mulig for oss å annonsere til et relevant publikum, samt måle effektiviteten og ytelsen til en reklamekampanje og selve kanalen.

I tillegg kan vi dele krypterte personopplysninger med disse annonsepartnerne (f.eks. e-postadressen eller telefonnummeret ditt) som vi har samlet inn basert på ditt samtykke, for å kunne annonsere til deg i deres annonsekanaler. Annonsepartneren vår samler inn slike krypterte data og utfører en match mot sin egen database. Hvis matchingen er vellykket, kan annonsene våre nå deg mens du bruker tjenestene til annonseringspartnerne våre, for eksempel Facebook, Instagram og Youtube. Hvis det ikke er noen match, sletter annonsepartneren opplysningene dine.

Måten annonseringspartneren samler inn opplysningene dine på, avgjør også hvilken rolle annonseringspartneren har i behandlingen av opplysningene dine. De fleste av våre annonsepartnere opptrer imidlertid som selvstendig behandlingsansvarlig. Noen av disse annonseringspartnerne er basert utenfor EU/EØS, noe som innebærer at personopplysningene dine overføres til tredjeland. Du finner mer informasjon om overføringer i avsnitt 1.5.

1.4.7. Offentlige myndigheter

I tilfeller av pågående klager iverksatt av deg som kunde eller som svar på lovlige forespørsler fra myndigheter, kan vi dele personopplysningene dine med offentlige myndigheter. I slike tilfeller kan vi påberope oss artikkel 6(1)(c) GDPR eller artikkel 6(1)(f) GDPR som rettslig grunnlag for deling av opplysninger.

 

1.5. Overføringer til tredjeland

Siden noen av tjenesteleverandørene våre befinner seg utenfor EU/EØS, kan vi overføre opplysningene dine til et tredjeland. Vi sørger alltid for at slik overføring bare skjer hvis det er tillatt og utføres i samsvar med gjeldende lover og uten at det går på bekostning av dine lovbestemte rettigheter. Vi sørger også for at den aktuelle tjenesteleverandøren gjennom avtale eller på annen måte garanterer at personvernet opprettholdes på samme nivå som i EU. Dette inkluderer å sikre slik dataoverføring med nødvendige organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak. Vi benytter oss ofte av standardkontraktsklausuler (SCC) som er innført av EU-kommisjonen. I tillegg baserer vi oss på EU-kommisjonens beslutninger om tilstrekkelig beskyttelsesnivå, forutsatt at vilkårene for tilstrekkelig beskyttelsesnivå (hvis noen) er oppfylt.
 

Personopplysninger overføres utenfor EU/EØS til følgende tjenesteleverandører:

  • Skylagringssystem - Google Cloud EMEA Limited (70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Dublin, Storbritannia);
  • Leverandør av CRM-system - Salesforce EMEA Limited (Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, Storbritannia);
  • Leverandør av infrastruktur for kundeservice - Twilio, Inc. (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105 USA);
  • Leverandør av skysikkerhet - Cloudflare, Inc. (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA).
  • Leverandører av markedskommunikasjon - Salesforce EMEA Limited (Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, Storbritannia), Twilio Inc (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105, USA).
  • Reklamepartnere: Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irland), Meta Platforms Ireland Limited (Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Irland), Tiktok Technology Limited (61 Barras Lane, Coventry, England, CV1 4AQ, Storbritannia).
  • Når du bruker vår chatbot, overføres opplysningene dine til leverandøren av generativ AI (se avsnittet "Når du samhandler med oss via vår chat" i punkt 1.2.3 ovenfor). Vår leverandør er OpenAI, LLC (3180 18th St., San Francisco, CA 94110). Som databehandler handler OpenAI utelukkende på grunnlag av våre instruksjoner og bruker ikke dataene dine til modelltrening. Personopplysningene du oppgir i løpet av interaksjonen med chatboten, behandles utelukkende for å svare på henvendelsene dine og slettes av OpenAI etter 30 dager. Opplysningene er også gjenstand for ende-til-ende-kryptering.


1.6. Profilering og automatisert beslutningstaking

Vi kan utføre profilering når du bruker tjenestene våre. Når vi utfører profilering, evaluerer vi samspillet ditt med oss for å kunne gi deg mer personlige og relevante anbefalinger og sikre at produktene og innholdet du møter, er i tråd med dine interesser. Hvis du for eksempel har valgt å motta markedsføring, kan vi bruke profilering for å sikre at markedsføringen er tilpasset dine preferanser og det vi tror du vil finne interessant. Vi bruker også profilering for å analysere kjøpsatferden din og forutsi kjøpsaktiviteten din.

Når vi tilbyr våre tjenester til deg, kan vi av og til benytte oss av automatiserte avgjørelser. En slik automatisert beslutningstaking betyr at en avgjørelse tas utelukkende basert på automatisert behandling av personopplysningene dine uten menneskelig involvering. Det er viktig å merke seg at denne praksisen brukes sparsomt, og at vi har implementert et omfattende system med sikkerhetstiltak for å sikre at dine interesser og rettigheter beskyttes. Når det for eksempel gjelder beslutninger om å inngå en bindende avtale med en kunde, er det vanlig at vi involverer mennesker. I de fleste tilfeller er det menneskelig tilsyn for å sikre rettferdighet og nøyaktighet.

I lys av dette ønsker vi å understreke at du alltid har rett til å be om informasjon om hvorvidt en bestemt beslutning er tatt utelukkende ved hjelp av automatiserte metoder, og til å spørre om muligheten for en menneskelig gjennomgang. Personvernet ditt og rettferdigheten i beslutningsprosessene våre er svært viktig for oss, og vi er her for å svare på eventuelle bekymringer eller spørsmål du måtte ha. Hvis du ønsker det, kan du kontakte oss på dpo_no@boozt.com.

 

1.7. Hva er dine rettigheter i forhold til dine personopplysninger?

1.7.1. Rett til innsyn

Som kunde har du rett til innsyn i en rekke opplysninger, inkludert kategoriene med personopplysninger som samles inn.

Hvis du vil ha innsyn i opplysningene vi behandler om deg, har vi laget en automatisk måte for deg å gjennomføre en forespørsel om personopplysninger – du finner den i kontoen din under Min profil – Hent personopplysninger.

Vi kan avvise henvendelser som gjentas uten grunn, som krever urimelig stor teknisk innsats (f.eks. utvikling av et nytt system eller betydelig endring av en eksisterende prosess), eller som påvirker andres rettigheter og friheter.

Siden du kun har rett til innsyn i dine egne personopplysninger, kan vi ikke dele informasjon som inneholder detaljer om andre (hensynet til hans eller hennes rettigheter) til deg. Det kan derfor skje at du ikke mottar alle personopplysninger du har bedt om, men vi vil i slike tilfeller gi deg en beskrivelse av hvilken informasjon vi ikke kan utlevere og årsaken til det.

1.7.2. Rett til retting

Hvis dine personopplysninger er unøyaktige eller feil kan du endre de i din MyBoozt-konto eller kontakte oss, og vi vil sørge for at dine opplysninger oppdateres og rettes. På forespørsel vil vi oppdatere, endre eller slette dine personopplysninger som vi behandler, underlagt personopplysninger som fortsatt må behandles på grunnlag av en juridisk forpliktelse eller vår fortsatte berettigede interesse.

1.7.3. Rett til sletting

Du har retten til å bli glemt, som betyr at vi vil slette dine personopplysninger hvis følgende gjelder:

Personopplysningene ikke lenger er nødvendige i forhold til formålet for innsamlingen eller behandlingen;

Behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke og du trekker tilbake samtykket;

Du protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger i samsvar med din rett til å protestere (se under) og det er ingen berettigede grunner for behandlingen som har forrang over dine interesser;

Dine personopplysninger har blitt ulovlig behandlet;

Dine personopplysninger må slettes på grunn av en juridisk forpliktelse.

Denne retten skal ikke gjelde hvis behandlingen er nødvendig for etableringen, utøvelsen eller forsvaret av rettslige krav.

Hvis du vil slette din Boozt-konto, kan du gjøre når du er logget på og velge «Min profil» og klikke på «Slett konto». Det vil slette din profil og alle andre innstillinger på kontoen din, men vi vil fortsatt beholde din bestillingshistorie i tilfelle du trenger hjelp med en retur, klage eller annen kundeservice i fremtiden, samt personopplysninger som kreves for å etterleve juridiske forpliktelser eller for vår fortsatte berettigede interesse, f.eks. i forbindelse med våre retningslinjer for rimelig bruk.

1.7.4. Rett til begrensning av behandling

Du har rett til å begrense vår behandling av dine personopplysninger når ett av følgende gjelder:

Du har bestridt nøyaktigheten av personopplysningene og avventer vår avgjørelse om personopplysningene er riktige;

Behandlingen er ulovlig, og du motsetter deg slettingen og ber om begrensning i stedet;

Personopplysningene er ikke lenger nødvendige for behandling, men er nødvendige for deg for å etablere, utøve eller forsvare rettslige krav, eller

Du har protestert mot en behandling (se under) og avventer bekreftelse på om de berettigede grunnene overstyrer dine rettigheter og friheter.

1.7.5. Rett til dataportabilitet

Du har rett til dataportabilitet, som betyr at du har rett til å motta personopplysningene som gjelder deg i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format og overføre dem til et annet selskap uten hinder fra oss, hvis (i) behandlingen er basert på samtykke eller en kontrakt, og (ii) behandlingen utføres automatisk, og (iii) det ikke går utover andres rettigheter og friheter.

Hvis det er teknisk mulig, har du også rett til å få personopplysningene overført direkte fra oss til en annen behandlingsansvarlig.

Din rett til dataportabilitet gjelder så lenge det ikke påvirker andres rettigheter og friheter.

1.7.6. Rett til å protestere

Du har når som helst rett til å protestere mot behandling som er basert på berettiget interesse. Vi vil deretter vurdere om vår berettigede interesse overstyrer dine interesser, rettigheter og friheter, eller om dine personopplysninger er nødvendige for etableringen, utøvelsen eller forsvaret av juridiske krav.

Hvis dine personopplysninger behandles med formål om direkte markedsføring, har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke til dette når som helst og vi vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.

 

1.8. Organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak

Personvernforordningen krever at dine personopplysninger oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi oppbevarer dine personopplysninger på servere med høye sikkerhetsnivåer som er plassert i kontrollerte anlegg, og vår sikkerhet kontrolleres regelmessig for å avgjøre om vår brukerinformasjon håndteres sikkert og alltid tar hensyn til dine rettigheter som bruker.

 

1.9. Oppdateringer i disse retningslinjene

Den raske utviklingen på det digitale og tekniske feltet betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendig. Vi forbeholder oss derved retten til å oppdatere og endre denne personvernerklæringen. Du finner alltid den gjeldende erklæringen på våre plattformer. I tilfelle vesentlige endringer, vil vi varsle deg med et synlig oppslag på våre plattformer.

 

1.10. Spørsmål og klager

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Hvis du mener at vi ikke har behandlet opplysningene dine i samsvar med våre forpliktelser, har du rett til å klage på dette til Datatilsynet i ditt land som du finner her: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

 

1.11. Ta kontakt

Du kan kontakte oss via dpo_no@boozt.com.

Eller per post:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

 

2. RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Takk for at du besøker plattformer som drives av Boozt Fashion AB (556710-4699), Hyllie Boulevard 35 Malmö, 215 37, Sverige (heretter oss, vi eller våre).

Som de fleste andre plattformer, benytter vi informasjonskapsler for flere formål. Disse retningslinjene for informasjonskapsler beskriver hvilke informasjonskapsler vi bruker, for hvilke formål vi bruker dem og hvordan du kan trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, kan du kontakte oss på dpo_no@boozt.com.

Eller per post:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

2.1. Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som via nettleseren din oppbevares på din datamaskin eller enhet når du besøker nettsteder eller bruker apper. Informasjonskapsler gjør det mulig å samle bestemt informasjon, inkludert informasjon om hvilke sider og funksjoner du besøker og bruker.

Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for funksjoner du bruker på plattformene (for eksempel slik at vi kan lagre innholdet i handlekurven din), mens andre informasjonskapsler brukes for andre formål (for eksempel statistikk). I neste del kan du lese mer om hvilke informasjonskapsler som kan brukes.

Første gang du besøker en av våre plattformer, vil du se et «informasjonskapselbanner» der du kan gi ditt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler på våre plattformer. Som vist under, kan du alltid endre ditt samtykke. Informasjonskapsler som er teknisk nødvendige kan imidlertid ikke velges bort, og lagres derfor uten samtykke.

Det finnes stort sett to hovedtyper informasjonskapsler – «midlertidige» og «permanente»:

  • Midlertidige informasjonskapsler er knyttet til det aktuelle besøket på nettstedet eller i appen og slettes automatisk når du lukker nettleseren.
  • Permanente informasjonskapsler lagres og fornyes hver gang du besøker nettstedet eller bruker appen. De slettes imidlertid av seg selv etter en viss periode. Ved å bruke disse informasjonskapslene er det mulig å «gjenkjenne» deg når du kommer tilbake til nettstedet eller appen, noe vi bruker, for eksempel, til å tilpasse våre plattformer til dine interesser. I tilfeller der permanente informasjonskapsler brukes, oppgis deres varighet i tabellen under.

Tabellen under viser for hver informasjonskapsel om den er en midlertidig informasjonskapsel (øktinformasjonskapsel) eller en mer permanent informasjonskapsel som utløper etter en viss periode.

Det er også et skille mellom «førstepartsinformasjonskapsler» og «tredjepartsinformasjonskapsler». Førstepartsinformasjonskapsler er de vi bruker selv, mens tredjepartsinformasjonskapsler brukes av en tredjepart som har elementer integrert i plattformen som brukes. I tabellen under kan du se hvilke informasjonskapsler som brukes av oss og hvilke informasjonskapsler som brukes av en tredjepart.

 

2.2. Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Vi bruker informasjonskapsler for følgende generelle formål:

  • Støtte for plattformfunksjonalitet, inkludert, blant annet, aktivering av automatisk pålogging, bruk av vår chatfunksjon og plassering av varer i handlekurven.
  • Kompilering av statistikk for bruk i forretningsutvikling, blant annet for å forbedre våre plattformer, forbedre din brukeropplevelse og tilpasse innholdet på plattformene til dine interesser.
  • Målrettet markedsføring.

Under finner du detaljert informasjon om hver informasjonskapsel, inkludert leverandøren av informasjonskapselen, formålet og varigheten:

             

2.3. Tilbaketrekking av samtykke

Du kan trekke tilbake eller endre ditt samtykke til informasjonskapsler når som helst ved å klikke på lenken «Oppdater innstillinger for informasjonskapsler» nederst på nettstedet, der du igjen kan velge eller velge bort informasjonskapsler. Informasjonskapsler som er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, «nødvendige informasjonskapsler», kan ikke velges bort. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen som er utført før du trakk tilbake samtykket.

Hvis du vil slette eller blokkere informasjonskapsler, kan dette gjøres i nettleserens innstillinger. Under finner du lenker til instruksjoner for noen av de mest populære nettleserne:

Hvis du velger å trekke tilbake samtykket eller slette / blokkere informasjonskapsler, bør du være oppmerksom på at dette (avhengig av typen informasjonskapsel) kan forringe brukeropplevelsen på nettstedet.

 

2.4. Behandling av dine personopplysninger

Når du godtar vår bruk av informasjonskapsler, vil det i enkelte tilfeller, som nevnt i informasjonskapselbanneret, medføre behandling av dine personopplysninger, inkludert for eksempel din IP-adresse og informasjon om hvordan du bruker våre plattformer. Du kan lese mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring over.

 

2.5. Endringer i disse retningslinjene for informasjonskapsler

Vi kan endre disse retningslinjene for informasjonskapsler når som helst, og i så fall vil du se et nytt «informasjonskapselbanner» neste gang du besøker våre nettsteder.

 
Fant du fortsatt ikke svaret på det du søkte etter? La oss hjelpe deg!Send oss en e-post
Vi svarer vanligvis innen 3 virkedager
Hvordan kan vi hjelpe deg?
Går det fint med et svar på Engelsk? Samme service, raskere svar!
Vi vil om kort tid bekrefte mottakelsen av din e-post.
Andre kontaktalternativer