Cookie og personvernpolicy

Cookie og personvernpolicy

Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies) og personvern

Takk for at du tar deg tid til å lese våre retningslinjer for informasjonskapsler og personvern!

Boozt Fashion AB (556710-4699) (heretter oss, vi eller vår) er datakontrolløren (ansvarlig) for hvordan dine personopplysninger blir behandlet som beskrevet i denne retningslinjen. Hvis du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine data, ikke nøl med å ta kontakt med oss på customerservice_no@boozt.com eller via våre andre kanaler, se kontaktopplysninger nedenfor.

Denne siden inneholder informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger (PERSONVERN) og også hvordan vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider (COOKIE POLICY).

Denne retningslinjen gjelder alle personopplysninger som samles inn gjennom Boozt.com og Booztlet.com. All kontakt med oss med hensyn til behandling av dine personopplysninger vil bli behandlet av Boozt Fashion AB, eieren av disse to merkene. Dette betyr derfor at vi bruker samme systemer og kundeservice for å hjelpe våre kunder.

PERSONVERN

Vi bryr oss om ditt personvern og vil være transparent på hvilke måter vi behandler dine personopplysninger. Her kan du lese om informasjonen vi samler, hvordan vi behandler informasjonen og hvem som har tilgang til den.

Vi behandler kun personopplysninger når vi har et bestemt formål med det og når dette formålet er oppfylt, vil vi slette disse, med mindre de blir behandlet videre for et annet formål som beskrevet nedenfor.

Vår behandling av dine personopplysninger er underlagt EU’s personvernforordning (GDPR- General Data Protection Regulation) og det nasjonale datatilsynet.

 

Informasjon vi samler inn om deg og hvorfra

 ● Av oss når vi analyserer din adferd og engasjement i kommunikasjon vi sender ut eller når du besøker våre nettsider (f.eks IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste merker, interaksjon/klikk og søk, åpnerater, klikkrater og tid brukt til å lese e-postene)

Fra deg når du selv oppgir informasjon til oss, når du setter opp profilen din eller foretar et kjøp (f.eks demografiske data, navn, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, varer, bestillingsbeløp, rabattnivå, merkevarer og frekvens. Inkludert sending av transaksjonse-post, ordrebekreftelse, leveringsbekreftelse, retur- og refusjonsbekreftelse).

 

●  Fra tredjeparter f.eks kredittvurdering fra tredjepartens vurderingsselskap.

 

Hvorfor vi behandler dine personopplysninger

Vi behandler dine personopplysninger hovedsakelig av grunner knyttet til at du er en kunde og oppfyllelse av våre forpliktelser til deg. I tillegg til kontraktsmessige krav, behandler vi også data for følgende formål. Vi prøver vårt beste for å beskrive formålene så konsise og klare som mulig, men nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon.

Profilering

Vi lager individuelle kundeprofiler basert på innsamlede data om deg, på tvers av ulike data/kilder/kategorier, f.eks surfeadferd sammen med dine kjøp og informasjon du har oppgitt (f.eks favorittmerke og favorittprodukter). Vi kombinerer og analyserer disse dataene for å forbedre brukeropplevelsen din på våre nettsteder, evaluere din e-postrespons, og for å skreddersy personlige tilbud og tjenester, etter at du har gitt ditt samtykke til dette eller etter vår grundige vurdering, som beskrevet nedenfor.

 

Fair Use

Identifiseringen av kjøpsmønstre som må betraktes som unormale og utenfor av hva vi anser å være akseptabel kjøpsatferd og kjøpskultur, oppdages gjennom en algoritme basert på en rekke forskjellige parametere. Om en kunde identifiseres av algoritmen, vil vi personlig evaluere hver enkelt profil om kundens bestilling skal avvises av oss -enten midlertidig eller permanent. Vi gjør dette fordi du har rett til å ikke bli underlagt en avgjørelse utelukkende basert på en automatisk prosess.

 

Samtykke

o Om du ønsker å motta personlige tilpassede tilbud og informasjon om kampanjer som vi tror du vil like, kan du gi oss ditt samtykke. Deretter vil vi sende deg inspirasjon og tilbud på e-post og SMS, basert på informasjonen vi har om dine kjøpspreferanser.

o  Når du bruker et våre nettsteder (Boozt.com og Booztlet.com) samler vi inn visse opplysninger om din bruk av våre nettsteder via cookies dersom du har gitt ditt samtykke til dette. Formålet med dette er å generere statistikk til forbedring av nettstedene samt for å tilpasse vår markedsføring og nettsider, så det passer til dine interesser. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er ditt samtykke, jf. GDPR artikkel 6, stk. 1, litra a. Du kan lese mer om vår bruk av cookies i våre retningslinjer om informasjonskapsler (cookie policy).

Kontraktsforpliktelser

o For at vi skal kunne administrere og sende ordren din og motta tilbakebetalinger, er det åpenbart behov for noen personopplysninger om deg.

o Vi har også forpliktelser til å tilby kundeservice (via e-post, chat eller telefon) under våre vilkår og for å administrere kontoen din. 

● Legitime interesser

o For å evaluere og vurdere misbruk av vår Fair Use policy, vil vi behandle noen av dine personopplysninger. Om vi har en legitim mistanke om misbruk, overdreven/patologisk kjøpsatferd fra kundens side, eller en kunde har en intensjon om å videreselge varer kjøpt fra Boozt forbeholder vi oss retten til å avvise ordren med henvisning til vår Fair Use policy. Du kan lese mer om dette i våre Salgs- og leveringsbetingelser.

o Når du kikker rundt på nettsidene våres, vil vi holde rede på hvilke produkter du har sett på for at vi skal kunne skreddersy inspirasjon til deg, samtidig for å gjøre det enkelt for deg å finne hva du nylig har vist interesse for.

o Hvis du allerede er en kunde hos Boozt, vil vi også ta hensyn til dine tidligere kjøp når vi viser deg inspirasjon og tilbud spesielt tilpasset for deg.

o Hvis du begynner et kjøp og legger til produkter i handlekurven din, men ikke fullfører kjøpet, kan vi sende en påminnelse til deg på e-post. Vi gjør dette for at du ikke skal behøve å legge produktene i handlekurven igjen, men du kan når som helst deaktivere denne funksjonen via din konto.

o For å beskytte både deg og oss, behandler vi personopplysninger for å administrere, betjene og vedlikeholde nettsidene og våre systemer. Vi overholder også aggregert statistikk om nettstedsbruk og kjøp for å forbedre vår forståelse av våre kunders preferanser og for å utvikle nye funksjoner.

o For å kunne etablere, utøve eller forsvare juridiske krav i forbindelse med svindel.

I tillegg til å forhindre misbruk av våre tjenester eller å unngå, forhindre og etterforske forbrytelser mot oss.

Juridiske forpliktelser

o Vi må også behandle personopplysninger om deg for å kunne oppfylle juridiske forpliktelser, som den svenske bokføringsloven, lovgivning om forbrukerrettigheter og produktsikkerhet.

 

Hvor lenge behandler vi dine personopplysninger

Vi vil lagre dine personopplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Vi har trukket frem de vanligste og viktigste behandlingsaktivitetene som blir utført og lagringperioden nedenfor.

 

 

Formål                                   Lagringsperiode

Vise informasjon basert på din netthistorikk og kjøp

3 år etter din seneste aktivitet, f.eks kjøp, kommunikasjon eller besøk på vårt nettsted.

 

Behandling for direkte markedsføringsformål vil ikke lenger finne sted etter innsigelse fra deg.

Markedsføring fra Boozt gjennom e-post og tekstmeldinger (SMS), basert på ditt samtykke

Vi behandler informasjon av dette formålet for deg så lenge det er relevant og nyttig til å opprette tilbud og informasjon som passer deg spesielt bra, men kun så lenge vi har ditt samtykke (som er til du trekker tilbake ditt samtykke).

 

Du gir og kan enkelt trekke tilbake ditt samtykke for direkte markedsføring på din profil i din konto.

Juridiske forpliktelser

Så lenge det er fastsatt i den aktuelle juridiske forpliktelsen (f.eks 7 år i henhold til bokføringsloven)

Kundeservice

3 år etter din siste kontakt med kundeservice, eller lenger om vi har legitime interesser for å etablere, utøve eller forsvare juridiske påstander.

Fair Use

3 år fra og med datoen kunden brøt vår Fair Use policy, eller i unntakstilfeller lenger, der du i dette tilfellet vil bli informert om dette spesifikt.

 

Cookies

Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler (cookies) lagres helt til ditt samtykke tilbakekalles eller (om ditt samtykket ikke tilbakekalles) inntil de gjeldende cookies utløper etter perioden angitt i våre retningslinjer for informasjonskapsler (cookie policy).

 

Hvem deler vi dine personopplysninger med

 

Prosessorer

Når vi bruker en underleverandør til å behandle dine personopplysninger som beskrevet i denne retningslinjen og under vårt ansvar, vil vi først signere en databehandlingsavtale (DPA -Data Processing Agreement ) med dem. Denne avtalen gir instruksjoner om konfidensialitet og sikkerhet og begrenser behandlingen kun til det som strengt tatt er nødvendig.

Disse selskapene har ikke lov til å behandle dine data for noe annet formål. Vi bruker følgende type prosessorer.

 

- Lagring, hosting og andre IT-tjenester

- Kommunikasjon, for eksempel skreddersydde e-poster og tekstmeldinger (SMS) der det interesserer deg

 

I det tilfellet personopplysninger blir tilgjengelig i et område utenfor EU/ EØS, i et såkalt “tredjeland”, kan du lese om hvordan vi, gjennom ytterligere avtaler og tiltak, beskytter dine personopplysninger i seksjonen med samme navn nedenfor.

 

Kontrollører

Etter grundige vurderinger kan vi også bruke tjenester fra, eller inngå samarbeid med selskaper der behandlingen av dine personopplysninger, etter vår innsamling, helt eller delvis er kontrollert av denne parten under deres ansvar. Dette gjelder for behandling som finner sted i forbindelse med:

 

- Transport og distribusjon, det vil si for å forsikre oss at varene du har bestilt blir levert til deg trygt og raskt

-   Markedsføring, i tilfellet der du har akseptert informasjonskapsler (cookies) til dette formålet.

-   Betaling

 

Når dine personopplysninger overføres til en annen kontrollør, er det viktig for oss at du er klar over når og til hvem, slik at du har muligheten til å kontakte disse selskapene og spørre hvordan de behandler din data og for å sørge for at du har mulighet til å utøve dine rettigheter under GDPR.

Dette gjør vi, for eksempel når du bestiller en levering, ved å tydelig henvise til de respektive distributørene vi tilbyr, eller når du velger en betalingsmetode ved å legge trykk på hvilke løsninger vi har tilgjengelig og hvilken informasjon de behøver selv for å sikre en betaling og hvordan du kan stille spørsmål ved dette.

 

Alle mottakere som fungerer som sin egen databehandler, er ansvarlig for å gi deg den nødvendige informasjonen om deres behandling.

 

Offentlige myndigheter og overføringer basert på juridiske forpliktelser

 

Hvis vi er forpliktet til å dele dine personopplysninger med skattemyndighetene, politiet, eller noen andre på grunn av en juridisk forpliktelse, vil vi selvfølgelig gjøre dette.

 

Overføringer fra tredjeland

 

GDPR er i tråd med våre egne verdier og selskapene vi deler informasjon med.

Det vil derimot være noen tilfeller, der de beste leverandørene, så vel som noen av våre partnere, vil befinne seg utenfor EU. For å ikke frata oss, eller deg, disse mulighetene, vil vi i noen tilfeller bruke en underleverandør utenfor EU/EØS. Dette stiller ekstra krav til oss for å forsikre at behandlingen av personopplysninger gis beskyttelse som tilsvarer hva du kan forvente om det hadde tatt plass i EU, gjennom kontrakter og tekniske tiltak. Med det sagt, ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på at selv i land som USA, vil ikke den nasjonale lovgivningen møte kravene som vi nå har satt innenfor EU. Dette betyr at uavhengig av hvor forsiktige vi er når vi velger selskaper å samarbeide med for grunnleggende funksjoner slik som lagring og kommunikasjon, og til tross for at vi konstant jobber for å sikre behandlingen som skjer utenfor EU gjennom avtaler, er det en sjanse for at en utenlandsk sikkerhetstjeneste avlytter. Både lovgivere og de selskapene vi samarbeider med, jobber for øyeblikket med å finne de beste måtene for å gjøre disse transaksjonene og behandlingene utenlands tryggere. EU har utviklet såkalte “standard kontraktlige klausuler”, forkortet til SSC (standard contractual clauses), basert på EU-kommisjonens forslag, som ofte er en del av, men ikke hele løsningen. Vi bruker underleverandører og har partnere utenfor EU/EØS med følgende funksjoner:

 

● CRM system, USA

● Personalized marketing, USA

● Analytics, USA

● Storage, USA

 

Vi vil fortsette å overvåke situasjonen, for å holde deg informert og oppdatere vår beskyttelse ytterligere når det er mulig.

 

Vi lover å holde denne retningslinjen oppdatert og du er mer enn velkommen til å stille spørsmål angående dette når som helst. Om du ønsker å motta en kopi av dokumentasjonen angående disse sikkerhetstiltakene, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Dine rettigheter

 

Rett til innsyn

Hvis du vil ha tilgang til informasjonen vi behandler fra deg - har vi opprettet en automatisk måte for deg slik at du kan utføre en forespørsel om tilgang til personlig data - du kan finne den på brukeren din under Min Profil - Samle inn personopplysninger. Ellers, kan du ta kontakt med oss på customerservice_no@boozt.com.

 

Som kunde, har du rett til å få tilgang til dine samlede personopplysninger (artikkel 15) og du kan motsette deg registreringen i henhold til de relevante reglene i EU-lovgivningen GDPR. På passende forespørsel vil vi oppdatere, forandre eller fjerne personopplysninger som vi kontrollerer, med forbehold mot brudd på lovgivningen eller vår fortsettende legitime interesser.

 

Vi kan avvise forespørsler som blir urimelig gjentatt, krever uforholdsmessig høy teknisk intervensjon (f.eks utvikling av et nytt system eller vesentlig endring av en eksisterende prosess), eller som påvirker et annet individs rettigheter og friheter.

 

Siden du kun har rett til å få tilgang til dine egne personopplysninger, kan vi ikke dele informasjon som inkluderer detaljer om noen andre (i respekt av hans eller hennes rettigheter). Derfor kan du ikke motta alle personopplysninger du har forespurt, men vi vil i et slikt tilfelle gi deg en beskrivelse av hvilken informasjon vi ikke kan gi ut og begrunnelsen til dette.

 

Rett til retting

Om dine personopplysninger er unøyaktige eller uriktige, kan du kontakte oss og vi vil sørge for at din informasjon blir oppdatert og korrekt. På forespørsel, kan vi oppdatere, endre eller slette dine personopplysninger som vi behandler, underlagt personopplysninger som fremdeles må behandles på grunnlag av en juridisk forpliktelse eller vår fortsatte legitime interesse.

 

Rett til sletting

 

Du har rett til å bli glemt, som betyr at vi sletter dine data om følgende punkter er gjeldende:

 

-  Personopplysningene ikke lenger er nødvendig i forhold til formålet de ble samlet inn til eller på annen måte behandlet,

- Vi behandler dine data basert på ditt samtykke, og du trekker tilbake samtykket som behandlingen er basert på,

- Du protesterer en behandling i samsvar med din rett til å protestere (se nedenfor) og det er ingen overordnet legitim grunn for behandlingen,

- Personopplysningene dine er ulovlig behandlet, eller

- Personopplysningene dine må bli slettes for å overholde en juridisk forpliktelse,

 

Denne retten gjelder ikke hvis behandlingen er nødvendig for etableringen, utøvelse eller forsvar av juridiske krav.

 

Hvis du ønsker å slette profilen din, kan du gjøre dette når du er logget inn og deretter gå til Min Profil og klikke på “Slett konto”. Dette vil slette profilen din og alle andre innstillinger i din konto, men vi vil selvfølgelig beholde din bestillingshistorikk om du trenger hjelp med en retur, reklamasjon eller kundeservice av noe slag i fremtiden. I tillegg til noen personopplysninger som kreves for å oppfylle juridiske forpliktelser eller vår fortsatte legitime interesser, som for eksempel å sikre vår Fair Use-policy.

 

 

Rett til begrensning

Du har rett til å begrense vår behandling når ett av følgende gjelder:

- Du har bestridt nøyaktigheten av personopplysningene

- Behandlingen er ulovlig, og du motsetter deg sletting og ber om begrensning istedenfor,

- Personopplysningene ikke lenger er nødvendige for behandling, men kreves av deg for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske krav, eller

- Du har protestert mot en behandling (se nedenfor) og i påvente av bekreftelse om den legitime interessen overstyrer dine rettigheter og friheter.

 

Rett til dataportabilitet

 

Du har rett til dataportabilitet, noe som betyr at du har rett til å motta personopplysninger om deg i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format og overføre den til et annet selskap uten hindring fra oss, hvis behandlingen er basert på ditt samtykke eller en kontrakt og at behandlingen utføres på automatiserte måter, og så lenge dette ikke påvirker andres rettigheter og friheter negativt.

 

 

Rett til å protestere

For enhver behandling vi baserer på våre legitime interesser, har du rett til å protestere når som helst. Vi må da demonstrere et overbevisende legitimt grunnlag for behandlingen som overstyrer dine interesser, rettigheter og friheter, eller personopplysningene nødvendige for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske krav. Ellers er vi nødt til å avslutte behandlingen.

 

Hvis dine personopplysninger blir behandlet for direkte markedsføringsformål, har du rett til å protestere og vi vil dermed avslutte behandlingen.

 

Organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak

GDPR krever at dine personopplysninger blir holdt sikkert og konfidensielt.

Vi lagrer dine personopplysninger på servere med høyt sikkerhetsnivå, som er lokalisert i kontrollerte fasiliteter, og vår sikkerhet blir sjekket regelmessig for å avgjøre om brukerinformasjonen blir håndtert sikkert og alltid med hensyn til dine rettigheter som bruker.

 

Oppdateringer av denne retningslinjen

Den raske utviklingen i det digitale og tekniske feltet, betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan være nødvendig. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Du kan alltid finne de gjeldende retningslinjene på vår nettside. Ved vesentlige endringer, vil vi opplyse deg i form av et synlig varsel på våre nettsider.

 

Spørsmål og klager

Vi hjelper deg gjerne hvis du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Hvis du føler vi har sviktet deg på noen måte, ikke oppfylt dine forespørsler eller behandlet dine data ulovlig, har du rett til å sende inn en klage om dette til tilsynsmyndighetene i landet ditt:

 

NORGE - https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

 

Kontakt oss

Du kan kontakte oss via:

 

E-post: customerservice_no@boozt.com

Tlf: +46 10 138 87 25

 

Eller per post:

Boozt Fashion AB

Attn: Customer Service

Hyllie Boulevard 35

215 37 Malmö

Sweden

 

Takk for at du besøker Boozt.com eller Booztlet.com (’nettstedene’), som drives av Boozt Fashion AB (556710-4699), Boozt Fashion AB Hyllie Boulevard 35 Malmö, SE-215 37, Sverige (heretter ossvi, vår).

Slik som de fleste nettsteder, bruker vi cookies til en rekke formål. Denne retningslinjen beskriver hvilke cookies vi bruker, til hvilke formål vi bruker dem, samt hvordan du kan tilbakekalle ditt samtykke. Har du spørsmål om vår bruk av cookies, er du velkommen til å kontakte oss på:

Email: customerservice_no@boozt.com
Telefon: +46 10 138 87 25

Eller via post:
Boozt Fashion AB
Attn: Customer Service
Hyllie Boulevard 35
215 37 Malmö
Sweden

Hva er en cookie?

En informasjonskapsel, eller her i denne retningslinjen også kalt en cookie/cookies, er en liten tekstfil, som via din browser lagres på din datamaskin eller annet IT-utstyr når du besøker nettsider. Cookies gjør det mulig å samle inn informasjon, som i dette tilfellet hvilke sider og funksjoner du besøker og bruker.

Enkelte cookies er teknisk nødvendige for funksjoner du bruker på nettstedene (for eksempel slik at vi kan lagre innholdet i handlekurven din), men andre brukes til andre formål (for eksempel til å utarbeide statistikk). Du kan i neste avsnitt lese nærmere om hvilke cookies som kan brukes.

Første gang du besøker nettstedet, vil du bli presentert for en ’cookiebanner’, hvor du kan gi ditt samtykke til vår bruk av cookies her på nettstedet. Som vist nedenfor, kan du alltid tilpasse ditt samtykke. Cookies som er teknisk nødvendige kan ikke avvises og lagres derfor uten samtykke.
 

Det er to grunnleggende hovedtyper av cookies – ’midlertidige’ og ’permanente’:

  • Midlertidige cookies er knyttet til ditt aktuelle besøk på nettsiden og slettes automatisk, når du lukker din nettleser.
  • Permanente cookies gjemmes og vil bli fornyet hver gang du besøker nettstedet. De sletter seg selv etter en viss periode. Ved bruk av disse cookies er det mulig å ”gjenkjenne” deg når du kommer tilbake til våre nettsider, som vi eksempelvis bruker til å tilpasse nettstedet til dine interesser. I tilfellene der det brukes permanente cookies, er deres varighet angitt nedenfor.

I avsnittet nedenfor er det for hver cookie angitt om det dreier seg om en midlertidig cookie (session cookie) eller en mer permanent cookie, som utløper etter en nærmere angitt tidsperiode.

Det skilles også mellom ’førsteparts-cookies’ og ’tredjeparts-cookies’. Førsteparts-cookies er de vi selv setter, mens tredjeparts-cookies settes av en tredjepart som har elementer på nettstedet som besøkes. I avsnittet nedenfor kan du se hvilke cookies som settes av oss og hvilke cookies som settes av tredjeparter.

 

Hvilke cookies bruker vi?

Vi benytter oss av cookies til følgende overordnede formål:

  • Støtte av nettstedets funksjonalitet, blant annet for å muliggjøre automatisk log-in, bruk av chat-funksjonen samt plassering av varer i handlekurven.
  • Samling av statistikk for bruk i forretningsutvikling, forbedring av våre nettsider, optimalisering av din brukeropplevelse samt for å tilpasse innholdet på nettstedet til dine interesser.
  • Målrettet markedsføring.

Nedenfor finner du detaljert informasjon om hver enkel cookie, inkludert leverandøren av cookien, dens formål og varighet:

 

 

Tilbaketrekking av ditt samtykke

Du kan til enhver tid tilbakekalle eller endre ditt samtykke til cookies ved å klikke på elementet ’Oppdater cookie-innstillinger’ nederst på hjemmesiden. Cookies som er teknisk nødvendige for nettstedets funksjon, ’nødvendige cookies’  kan imidlertid ikke avvises.

Ønsker du å slette eller blokkere cookies, kan dette gjøres via dine innstillinger på nettleseren. Nedenfor finner du lenker til noen av de mest populære nettleserne:
 

Velger du å trekke tilbake ditt samtykke eller slette/blokkere cookies, må du være oppmerksom på at (avhengig av hvilken type cookies) kan svekke brukeropplevelsen av nettstedet.

Behandling av dine personopplysninger

Når du godtar vår bruk av cookies, vil det i visse tilfeller innebære behandling av dine personopplysninger, for eksempel din IP-adresse og opplysninger om hvordan du bruker våre nettsider. Du kan lese nærmere om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår cookie og personvernpolicy.

Endringer i retningslinjer for informasjonskapsler (COOKIE POLICY)

Vi kan til enhver tid endre denne retningslinjen. I så fall vil du bli presentert for en ny ’cookiebanner’ neste gang du besøker en av nettstedene.
 

 

 

 

Fant du fortsatt ikke svaret på det du søkte etter? La oss hjelpe deg!
Send oss en e-post
Vi svarer vanligvis på e-posten din innen 2 virkedager
Hvordan kan vi hjelpe deg?
Vi vil om kort tid bekrefte mottakelsen av din e-post.
Andre kontaktalternativer
Artikkel lagt til i handlekurv