Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Tak fordi du tager dig tid til at læse vores Cookie- og privatlivspolitik.

Boozt Fashion AB (556710-4699) (herefter osvi eller vores) er den ansvarshavende for indsamling af dine personlige oplysninger som beskrevet her. Hvis du har spørgsmål angående, hvordan vi behandler dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på customerservice_dk@boozt.com eller via anden metode (se nedenstående).

Denne tekst inkluderer informationer angående hvorledes vi behandler dine personlige oplysninger (PRIVATLIVSPOLITIK) samt hvordan vi bruger cookies på vores website (COOKIE POLITIK).

Denne politik gælder alle personlige oplysninger som er samlet gennem Boozt.com og Booztlet.com. Al kontakt med os vedrørende behandling af dine personlige oplysninger vil blive varetaget af Boozt Fashion AB, ejeren af disse to brands. Det betyder, at vi bruger de samme systemer og det samme kundeserviceteam, når vi hjælper vores kunder.

PRIVATLIVSPOLITIK

Boozt.com and Booztlet.com indsamler informationer vedrørende besøg til vores websites, inklusive information vedrørende dit eget besøg, hvis du vælger at acceptere de relevante cookies. Vi bruger informationen til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af de enkelte elementer på vores website og til at hjælpe vores marketingsmetoder. Læs venligst mere i vores Cookie politik herunder.

Vi værner om vores politik. Derfor er det vigtigt for os at være transparente angående behandlingen af dine personlige oplysninger. Her kan du læse om hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem og hvem der har adgang til oplysningerne.

Vi behandler kun personlige oplysninger, når der er et specifikt formål med det, og så snart formålet er opfyldt, sletter vi oplysningerne, med mindre der er grund til andet som beskrevet herunder.

Vores behandling af dine personlige oplysninger er tilset af EU General Data Protection Regulation (GDPR) og Datatilsynet.

Oplysninger vi indsamler om dig og hvorfra

●      Af os når vi analyserer din opførsel og dit engagement i den kommunikation vi sender til dig eller når du besøger vores hjemmesider (f.eks IP adresse, land, besøgte sider, besøgte kategorier, besøgte brands, søgninger og klik-historik, klikrate og tid brugt på at læse emails).

●      Fra dig  Når du giver os oplysninger om dig selv til os, når du opretter en profil eller afgiver en bestilling (f.eks demografiske data, navn, email adresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, varer, totalbeløb, rabatsats, brands og hyppighed. Dette inkluderer også transaktions-mails ordrebekræftelse, afsendelsesbekræftelse, returneringer og refunderingsbekræftelse.

●      Fra andre f.eks kreditoplysninger fra et udenforstående vurderingsfirma. 

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger.

Vi behandler primært dine personoplysninger af kunderelaterede årsager, og med henblik på at opretholde vores forpligtelse til dig. Udover de kontraktmæssige forpligtelser, behandler vi også dine oplysninger til følgende formål.

Vi bestræber os på give dig en fyldestgørende og præcis beskrivelse nedenfor, men kontakt os venligst, hvis du har brug for yderligere information.

Profilering

Vi skaber individuelle kundeprofiler ud fra data indsamlet via forskellige kategorier, f.eks browsinghistorik, dine indkøb og anden information, du har givet os (f.eks favoritbrands og favoritprodukter). Vi kombinerer og analyserer disse data med formålet at forbedre din oplevelse på vores hjemmesider, evaluere din mail-respons, og for at skræddersy personlige tilbud og service, efter du har givet samtykke til dette eller efter grundig overvejelse som beskrevet herunder.

Fair Use

Identifikation af købsmønstre, der kan anses som afvigende og overskrider, hvad vi anser som acceptabel købsadfærd og købskultur er identificeret af en algoritme baseret på forskellige parametre. Hvis en kunde er identificeret baseret på en algoritme, vil vi individuelt evaluere om den enkelte kundes bestilling skal accepteres eller ej, enten midlertidigt eller permanent. Vi gør dette fordi, du har ret til ikke at blive bedømt udelukkende baseret på en automatiseret algoritme.

●      Samtykke

o   Hvis du ønsker at modtage personlige tilbud og kampagneinformation vi tror vil interessere dig, kan du give os dit samtykke og vi vil derefter sende dig inspiration og tilbud via email og SMS, baseret på den information, du har givet os med hensyn til dine købspræferencer.

o   Når du bruger en af vores hjemmesider (Boozt.com og Booztlet.com) indsamler vi visse oplysninger om din brug af vores hjemmesider via cookies, hvis du har givet dit samtykke hertil. Formålet med dette er at danne statistik til forbedring af hjemmesiden samt for at tilpasse vores markedsføring og hjemmesider til dine interesser. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra a. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

●      Kontraktuelle forpligtelser

o   For at vi skal kunne administrere og afsende dine varer og modtage betaling for dem, har vi brug for personlige oplysninger.

o   Vi er også forpligtet til at yde kundeservice (via email, chat eller telefon) under vores betingelser, og til at administrere din profil.

●      Juridiske interesser

o   For at evaluere og vurdere misbrug af vores Fair Use politik, vil vi bruge nogle af dine personlige oplysninger. Hvis vi har god grund til at tro, at der er tale om misbrug, overdreven/patologisk købsadfærd fra kundens side, eller at kunden har til hensigt at videresælge varerne fra Boozt, forbeholder vi os retten til at annullere bestillingen i henhold til vores Fair Use Politik. Du kan læse mere om dette i vores Salgs- og leveringsbetingelser.

o   Når du browser på vores hjemmeside, registrerer vi, hvilke produkter du har kigget på, for at kunne tilbyde dig personlig inspiration og for at gøre det lettere for dig at finde tilbage til produkter, du tidligere har vist interesse i.

o   Hvis du allerede er kunde hos Boozt, vil vi også kigge på tidligere bestillinger, når vi viser dig inspiration og personlige tilbud.

o   Hvis du påbegynder en bestilling og lægger varer i kurven, men ikke færdiggør købet, kan vi sende dig en påmindelse pr. email. Vi gør dette for, at du ikke skal starte forfra, når du vender tilbage til hjemmesiden, men du kan afmelde denne service når som helst via din profil.

o   For at både du og vi skal føle os sikre, behandler vi personlige oplysninger for at administrere, betjene og vedligeholde vores hjemmesider og systemer. Vi benytter os også af aggregerede statistiske data vedrørende brug af hjemmesiden og køb, for at forbedre vores forståelse kunders præferencer, og for at udvikle nye funktioner. 

o   For at være i stand til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav i forbindelse med svindel samt for at forebygge misbrug af vores service eller for at undgå, afværge og undersøge forbrydelser imod os.

●      Juridiske Krav

o   Vi har også brug for at behandle dine personlige oplysninger med henblik på at opfylde juridiske krav såsom den svenske regnskabslov samt lovgivning vedrørende forbrugerrettigheder og produktsikkerhed.

Hvor længe opbevarer vi dine personlige oplysninger?
Vi vil beholde dine personlige oplysninger i den periode, det er nødvendigt for formålet af behandlingen. Nedenfor har vi sammensat et overblik over hyppige og vigtige formål og deres opbevaringsperiode. 

Formål

Opbevaring

At vise inspiration baseret på din søgehistorik og køb.

3 år efter din sidste aktivitet, f.eks køb, kommunikation eller besøg på vores hjemmeside.

Behandling med direkte marketingformål vil ikke længere forefinde efter en indsigelse fra dig.

Marketing fra Boozt via email og SMS, efter dit samtykke.

Vi beholder denne information så længe, det er relevant og brugbart til at tilbyde information og tilbud specielt til dig, men kun så længe vi har dit samtykke (indtil du trækker dit samtykke tilbage).

Du kan nemt give og trække dit samtykke til direkte marketing via din profil.

 

Juridiske Krav

Så længe der forefindes et juridisk krav. (f.eks 7 år i henhold til bogføringslovgivningen).

Kundeservice

3 år efter din sidste kontakt med kundeservice eller længere, hvis vi har et juridisk krav til at etablere, udøve eller forsvare et juridisk  krav.

Fair use

3 år fra den dato kunden brød vores Fair Use Politik, eller i visse sager længere, men skulle det være tilfældet, vil kunden  blive informeret herom.

Cookies

Oplysningerne indsamlet via cookies opbevares indtil, dit samtykke tilbagekaldes eller (hvis samtykket ikke tilbagekaldes) indtil, de pågældende cookies udløber efter den periode, der fremgår af vores cookiepolitik

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med

Processorer

Når vi bruger en underleverandør til behandling af dine personlige oplysninger til formål beskrevet i denne politik og under vores ansvar, underskriver vi først en Data Processing Agreement (DPA) med dem. DPA giver instrukser om konfidentialitet og sikkerhed, og sætter en grænse for, hvad der er absolut nødvendigt. Disse underleverandører må ikke bruge dine data til noget andet formål. Vi bruger følgende underleverandører:
 

-  Opbevaring, hosting og andre IT-services

-  Kommunikation, såsom specifikke emails og SMS, hvis du har godkendt dette.

Hvis det skulle ske, at personlige oplysninger bliver tilgængelige uden for EU/EEA, i et såkaldt “tredjeland”, kan du i nedenstående læse, i sektionen med samme navn, hvordan vi, ved hjælp af ekstra sikkerhed og særlige aftaler, sikrer dine personlige oplysninger. 

Kontrollører

Efter omhyggelige overvejelser, kan det ske, at vi også benytter os af service fra, eller indgår i en samarbejdsaftale med firmaer, hvor behandlingen af dine data, efter vores indsamling, helt eller delvist bliver kontrolleret af dette firma og er deres ansvar. Det gælder for behandling, der finder sted i forbindelse med:

-   Transport og distribution for at sikre at dine varer ankommer til dig, hurtigt og i god beholdning.

-   Markedsføring, hvis du har givet samtykke til cookies til dette formål.

-   Betaling

Når dine personlige data bliver overført til en anden controller, er det vigtigt for os, at du ved hvornår og til hvem, så du har mulighed for at kontakte disse firmaer, for yderligere information om, hvordan de behandler dine data, og for at være sikker på, at du har mulighed for at gøre brug af dine juridiske krav under GDPR. For eksempel gør vi dette, når du gennemfører en bestilling, ved tydeligt at henvise til den valgte distributør eller når vi bruger en betalingsservice ved at forlange, at udbyderen skal frigive information om hvilke oplysninger denne har brug for, for at sikre betaling, og hvordan du kan stille spørgsmål angående dette. Alle modtagere, der agerer som deres egen Data Controller er ansvarlige for at give dig den nødvendige information med hensyn til deres metoder.

Offentlige autoriteter og overførsler baseret på juridiske krav.

Hvis vi er forpligtet til at dele dine personlige oplysninger med SKAT, politiet eller andre i forhold til et juridisk krav, vil vi selvfølgelig gøre det.

Tredjelands overførsler

GDPR er justeret med vores egne værdier og de firmaer vi deler oplysninger med. Der er dog visse tilfælde, hvor de bedste leverandører og nogle af vores partnere findes uden for EU. For ikke at fornægte os, og dig, disse muligheder, vil vi, i visse situationer, bruge en underleverandør uden for EU/EEA. Det betyder naturligvis, at vi må være ekstra påpasselige, for at sikre at behandlingen af personlige oplysninger bliver udføres med samme sikkerhedsniveau,  som du kan forvente, når behandlingen finder sted  i EU, gennem kontrakter og tekniske foranstaltninger. Vi skal dog påpege, at selv i lande som USA, er det ikke altid de i EU fastsatte krav mødes. Det betyder, at uanset hvor omhyggelige vi er, når vi vælger virksomheder at samarbejde med for grundlæggende funktioner som opbevaring og kommunikation, og på trods af at løbende arbejder på at sikre den behandling, der finder sted uden for EU gennem aftaler, er der en risiko for, at en udenlandsk sikkerhedstjeneste lytter med. Både lovgivere og de virksomheder, vi arbejder med, leder i øjeblikket efter de bedste måder at gøre disse overførsler og behandling i udlandet mere sikre. EU har udviklet såkaldte "standard kontraktmæssige klausuler", forkortet SCC, baseret på EU-kommissionens forslag, som ofte er en del af - men ikke hele - løsningen. Vi bruger underleverandører og har partnere uden for EU/EØS inden for følgende funktioner:

 

●      CRM system, USA

●      Direkte markedsføring, USA

●      Analyser, USA

●      Opbevaring, USA

Vi vil løbende holde øje med situationen, holde dig informeret og opdatere vores sikkerhed når det er muligt.

Vi lover at holde denne politik opdateret, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål om dette. Hvis du ønsker at modtage en kopi af dokumentationen vedrørende disse sikkerhedsforanstaltninger, er du velkommen til at kontakte os.

Dine rettigheder

Ret til adgang
Hvis du ønsker adgang til de informationer vi har om dig, har vi gjort det muligt for dig at oprette en digital personoplysnings-anmodning, du kan finde den via din profil, under “Indhent personlige oplysninger.” Du kan også kontakte os via customerservice_dk@boozt.com.

Som kunde har du ret til at få adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EU-lovgivningen General Data Protection Regulation (GDPR). Efter passende anmodning opdaterer, ændrer eller fjerner vi personlige oplysninger, som vi kontrollerer med forbehold mod overtrædelse af lovgivning eller vores fortsatte juridiske interesse.

Vi kan benægte anmodninger, der er gentagne, kræver ualmindelig høj teknisk intervention (f.eks udvikling af nye systemer eller ændring af en eksisterende process), eller hvis anmodningen påvirker et andet individs rettigheder og frihed.

Fordi du udelukkende har ret til at anmode om dine egne personlige data, kan vi ikke dele informationer om andre (ud af respekt for dennes rettigheder). Dermed vil du kunne opleve, at du ikke modtager alle informationer, du har anmodet om, men i det tilfælde vil vi give dig en beskrivelse af de informationer vi ikke kan give dig og forklare hvorfor.

Ret til rettelse

Hvis dine personoplysninger er unøjagtige eller forkerte, kan du kontakte os, og så vi kan sørge for, at dine oplysninger bliver opdateret og er korrekte. Efter anmodning opdaterer, ændrer eller sletter vi dine personoplysninger, som vi behandler, med forbehold af personoplysninger, der stadig skal behandles på grundlag af en juridisk forpligtelse eller vores fortsatte juridiske interesse.

Ret til sletning

Du har ret til at blive glemt, hvilket betyder, at vi vil slette dine data, hvis følgende gør sig gældende:

-       De personlige oplysninger ikke længere er nødvendige til det formål de var indhentet til.

-       Vi behandler dine oplysninger ud fra dit samtykke og du trækker dit samtykke tilbage på det grundlag behandlingen er baseret på.

-      Du gør indsigelse mod behandling af dine data i overensstemmelse med din ret til at gøre indsigelse (se nedenfor), og der er ingen overordnede legitime grunde til behandlingen.

-       Dine personlige oplysninger er blevet ulovligt behandlet,

-       Dine personlige oplysninger skal slettes grundet et juridisk krav,

Denne ret gælder ikke, hvis behandling er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare et juridisk krav.

Hvis du ønsker at slette din konto, kan du gøre dette når du er logget ind, derefter gå til Min profil og klik “Slet konto”. Det vil slette din profil og alle andre indstillinger inde i din konto, men vi vil selvfølgelig stadig have din ordrehistorik hvis du skulle få brug for hjælp med en returnering, reklamation eller anden kundeservice i fremtiden, samt personlige oplysninger som er krævet for at kunne opfylde juridiske krav eller for vores egen fortsatte juridiske interesse f.eks i forbindels med vores Fair Use Politik.

Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at opnå begrænsning af vores behandling hvis et af følgende gælder:

-       Du har bestridt nøjagtigheden af dine personlige oplysninger.

-       Behandlingen er ulovlig og du siger dig imod sletning og i stedet anmoder om begrænsning.

-       De personlige oplysninger er ikke længere nødvendige for behandling, men de er krævet af dig for at etablere, udøve eller forsvare et juridisk krav, eller

-       Du har modsagt dig en behandling (se nedenstående) og afventer bekræftelse på om den juridiske interesse tilsidesætter dine rettigheder og frihed.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til dataportabilitet som betyder, at du har ret til at modtage dine egne personlige oplysninger i et sprog som er struktureret, almindelig anvendt og maskinelt læseligt format og overføre det til en anden virksomhed uden hindring fra os, hvis behandlingen er baseret på dit samtykke og behandlingen er automatisk baseret og så længe det ikke påvirker andres rettigheder og frihed.

Ret til at gøre indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse i en behandling som er baseret på vores juridiske interesse.i skal derefter demonstrere et overbevisende legitimt grundlag for behandlingen, der tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller de personlige data er nødvendige for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. Ellers er vi nødt til at afslutte behandlingen. Hvis dine personlige data er under behandling grundet direkte marketing, har du ret til at gøre indsigelse og vi vil så afslutte behandlingen.

Organisations og tekniske sikkerhedsforanstaltninger.
GDPR kræver at dine personlige oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine oplysninger på servere med et højt sikkerhedsniveau, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhed bliver regelmæssigt tjekket for at bekræfte at vores brugerinformation bliver behandlet korrekt, og at der altid bliver taget hensyn til dine rettigheder som kunde.

Opdateringer til denne politik.

Den hurtige udvikling på det digitale og tekniske område betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan være nødvendige. Vi forbeholder os således retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Du kan altid finde den aktuelle politik på vores websted. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websteder..

Spørgsmål og klager

Hvis du har spørgsmål angående behandling af dine personlige oplysninger, vil vi naturligvis altid gerne hjælpe dig. Hvis du føler, at vi ikke har leveret den forventede service eller, at vi har behandlet dine data ulovligt, har du ret til at klage over dette til Datatilsynet.

https://www.datatilsynet.dk/

Kontakt os
Du kan kontakte os via:

Email: customerservice_dk@boozt.com
By phone: +45 89 88 11 34

Eller via post:
Boozt Fashion AB
Attn: Customer Service
Hyllie Boulevard 35
215 37 Malmö
Sweden

 

Tak fordi du besøger Boozt.com eller Booztlet.com (’hjemmesiderne’), som drives af Boozt Fashion AB (556710-4699), Hyllie Boulevard 35, Malmø, Sverige (herefter osvi eller vores).

Ligesom de fleste hjemmesider anvender vi cookies til en række formå. Denne cookiepolitik beskriver, hvilke cookies vi anvender, til hvilke formål vi anvender dem samt hvordan du kan tilbagekalde dit samtykke. Har du spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på:

Email: customerservice_dk@boozt.com
Telefon: +45 89 88 11 34

Eller via post:
Boozt Fashion AB
Attn: Customer Service
Hyllie Boulevard 35
215 37 Malmö
Sweden

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som via din browser lagres på din computer eller andet IT-udstyr, når du besøger hjemmesider. Cookies gør det muligt at indsamle visse informationer, herunder om hvilke sider og funktioner, du besøger og anvender.

Visse cookies er teknisk nødvendige for funktioner, du benytter på hjemmesiderne (eksempelvis for at vi kan gemme indholdet i din indkøbskurv), men andre anvendes til andre formål (eksempelvis til udarbejdelse af statistik). Du kan i næste afsnit læse nærmere om hvilke cookies, der kan blive anvendt.

Første gang du besøger hjemmesiden, vil du blive præsenteret for et ’cookiebanner’, hvor du kan give dit samtykke til vores brug af cookies her på hjemmesiden – som det fremgår nedenfor, kan du altid tilpasse dit samtykke. De cookies som er teknisk nødvendige kan dog ikke fravælges, og gemmes derfor uden samtykke.

Der er grundlæggende to hovedtyper af cookies – ’midlertidige’ og ’permanente’:

  • Midlertidige cookies er knyttet til dit aktuelle besøg på hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din browser.
  • Permanente cookies gemmes og vil blive fornyet hver gang du besøger hjemmesiden. De sletter dog sig selv efter en vis periode. Ved brug af disse cookies er det muligt at ”genkende” dig, når du vender tilbage til hjemmesiden, hvilket vi eksempelvis bruger til at tilpasse hjemmesiden til dine interesser. I de tilfælde, hvor der anvendes permanente cookies, så er deres varighed angivet i skemaet herunder.

I tabellen i afsnittet nedenfor er det for hver cookie angivet, hvorvidt der er tale om en midlertidig cookie (session cookie) eller en mere permanent cookie, som udløber efter en nærmere angivet tidsperiode.

Der sondres også mellem ’førsteparts-cookies’ og ’tredjeparts-cookies’. Førsteparts-cookies er dem, som vi selv sætter, mens tredjeparts-cookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på hjemmesiden, der besøges. I tabellen i afsnittet nedenfor kan du se hvilke cookies, der sættes af os og hvilke cookies, som sættes af tredjeparter.

Hvilke cookies bruger vi?

Vi anvender cookies til følgende overordnede formål:

  • Understøttelse af hjemmesidens funktionalitet, herunder blandt andet for at muliggøre automatisk log-in, anvendelse af chatfunktion samt placering af varer i indkøbskurven.
  • Udarbejdelse af statistik til brug for forretningsudvikling, herunder forbedring af vores hjemmeside, optimering af din brugeroplevelse samt for at tilpasse indholdet på hjemmesiden til dine interesser.
  • Målrettet markedsføring.

Nedenfor finder du detaljeret information om hver enkel cookie, herunder udbyderen af cookien, formålet og varigheden:

 

 

Tilbagekaldelse af dit samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eller ændre dit samtykke til cookies ved at klikke på punktet ’Opdater cookie-indstillinger’ nederst på hjemmesiden. De cookies der er teknisk nødvendige for hjemmesidens funktion ’nødvendige cookies’ kan dog ikke fravælges kan dog ikke fravælges.

Ønsker du at slette eller blokere for cookies, kan dette ske via dine browser-indstillinger. Nedenfor finder du links til vejledninger for nogle af de mest populære browsere:

Vælger du at trække dit samtykke tilbage eller slette/blokere cookies, så skal du være opmærksom på, at det (afhængig af cookie-typen) kan forringe brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Behandling af dine personoplysninger

Når du samtykker til vores brug af cookies, vil det som anført i samtykket i visse tilfælde medføre behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis din IP-adresse og oplysninger om hvordan du anvender vores hjemmesider. Du kan læse nærmere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Ændringer til denne cookiepolitik

Vi kan til enhver tid ændre denne cookiepolitik, og du vil i så fald blive præsenteret for et nyt ’cookie banner’ næste gang, du besøger hjemmesiderne.

 

 

Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!
Send os en email
Vi svarer normalt indenfor 2 hverdage
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Vi vil indenfor kort tid bekræfte modtagelsen af din email.
Andre kontaktalternativer
Vare lagt i indkøbskurv