Sendes til:Danmark
Kundeservice
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dager - Forudbetald returseddel - *Se mere

Privatlivspolitik og Cookiepolitik

Tak, fordi du tog dig tid til at læse vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Denne politik indeholder information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvordan vi bruger cookies, samt hvilke rettigheder du har i relation til vores behandling af dine personoplysninger og vores brug af cookies. Politikken gælder for Boozt.com, Booztlet.com og respektive apps (herefter platformene), hvortil der henvises til denne politik.

 

1. PRIVATLIVSPOLITIK

Boozt Fashion AB (556710-4699) (herefter os, vi eller vores) er den dataansvarlige for indsamling af dine personoplysninger på Boozt.com, Booztlet.com og respektive apps som beskrevet i denne politik. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler oplysninger om dig, er du velkommen til at kontakte os på dpo_dk@boozt.com.

Eller pr. post:

c/o Boozt Fashion AB
Attn: DPO/Legal Department
Box 453
SE-203 20 Malmö, Sweden

Når du benytter platformene indsamler vi visse oplysninger om dig og dit besøg. Vi bruger blandt andet disse oplysninger til at kunne opfylde aftaler med dig og administrere din brugerkonto. Afhængigt af dit samtykke, bruger vi også oplysninger indsamlet om dig via cookies til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af de enkelte elementer på vores platforme og til at hjælpe med vores markedsføring. Du kan læse mere herom i vores cookiepolitik længere nede på siden.

Vi behandler kun personoplysninger, når der er et specifikt formål med det, og så snart formålet er opfyldt, sletter vi oplysningerne, medmindre der er grund til andet som beskrevet herunder.

Vores behandling af dine personoplysninger er underlagt reglerne i databeskyttelsesforordningen (herefter GDPR), databeskyttelsesloven og supplerende vejledninger og udtalelser fra Det Europæiske Databeskyttelsesråd og Datatilsynet.

 

1.1. Hvilke oplysninger indsamler vi og hvor kommer de fra?

  • Oplysninger, der indsamles af os, når vi analyserer din adfærd i den kommunikation, vi sender til dig, eller når du benytter vores platforme (almindelige oplysninger i form af f.eks. IP adresse, land, besøgte sider, besøgte kategorier, besøgte brands, søgninger og klik-historik, klikrate og tid brugt på at læse vores e-mails).
  • Oplysninger, der kommer fra dig, når du giver oplysninger om dig selv til os, når du opretter en profil eller når du køber vores varer (almindelige oplysninger i form af f.eks. demografiske oplysninger, navn, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, varer, totalbeløb, rabatsats, brands og hyppighed. Dette inkluderer også transaktions-mails, ordrebekræftelse, afsendelsesbekræftelse, returneringer og refunderingsbekræftelse).
  • Oplysninger, der kommer fra andre, når vi indsamler dem fra tredjeparter, f.eks. fra et udenforstående kreditoplysningsbureau (almindelige oplysninger i form af f.eks. kreditoplysninger).

 

1.2. Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler kun dine personoplysninger, når vi har et formål og retligt grundlag for det. Når du bruger vores platforme, herunder køber vores varer, vil vi behandle dine oplysninger som anført nedenfor:

1.2.1. På baggrund af dit samtykke

  • Målrettet annoncering: Når du opretter en konto, gennemfører et køb, modtager en velkomstkupon, eller når du tilmelder dig Club Boozt, kan vi spørge dig, om du ønsker at modtage direkte markedsføring. Sådan direkte markedsføring sendes i form af nyhedsbreve, SMS og push notifikationer i appen. Hvis du giver dit samtykke til sådan markedsføring kommunikation, kan vi behandle dine kontaktoplysninger (såsom dit navn, e-mail, telefonnummer), samt landet i den butik, du handler i, oplysninger om dine yndlingsvarer, mærker og kategorier, samt købs- og søgehistorik forbundet med din konto med det formål at sende dig personligt indhold, tilbud, anbefalinger og produktkampagner. Når vi sender vores nyhedsbrev via e-mail, måler vi aktivitet og engagement i forbindelse med nyhedsbrevet ved at anvende pixelteknologi, der indsamler information om, hvorvidt du har åbnet e-mailen, hvornår du åbnede den, og hvilke links du klikkede på. At analysere disse statistikker hjælper os med at forstå, hvilke dele af vores nyhedsbrev der er interessante for dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
     
  • Digital annoncering: Under din interaktion med vores hjemmeside og apps kan vi behandle dine personlige oplysninger med det formål at annoncere vores produkter og tjenester til dig online. Ikke al den annoncering, der når dig, er baseret på dine personlige oplysninger. Nogle kampagner er for eksempel ikke målrettet dig som enkeltperson, men er i stedet rettet mod en bredere gruppe af forbrugere. For eksempel kan vi skræddersy vores reklamekampagner baseret på den geografiske placering af en påtænkt målgruppe, og derved præsentere regionsspecifik annoncering, der ville være relevant for dig. Der er andre typer online annoncering, der bruger dine personlige oplysninger, som tidligere blev indsamlet baseret på dit samtykke. Nogle cookies og anden sporingsteknologi kan for eksempel indsamle dine personlige oplysninger med det formål at muliggøre målrettet annoncering til dig. Hvis du giver dit samtykke til placeringen af ​​sådanne markedsføringscookies og lignende teknologier, kan nogle af dine personlige data blive indsamlet og delt med annonceringspartnerne. Du vil se en komplet liste over cookies i vores Cookiepolitik. For mere information om, hvem vi deler dine data med, se venligst afsnit 1.4 nedenfor. Nogle af disse reklamepartnere er baseret uden for EU/EØS, hvilket indebærer overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførsler, se afsnit 1.5.
  • Cookies og lignende teknologi:Vores hjemmeside bruger cookies og lignende teknologi til at give dig den nødvendige funktionalitet gennem absolut nødvendige cookies og, hvis du accepterer, tilføje personalisering til vores tjenester gennem andre ikke-essentielle cookies. Hvis du har givet os dit samtykke til placering af cookies og lignende teknologi, kan vi behandle visse personoplysninger om din brug af vores platforme med det formål at vedligeholde vores hjemmesides funktionalitet, generere statistik og til markedsføringsformål. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.
  • Når du opretter en profil ved hjælp af en tredjeparts kort: Vi giver muligvis mulighed for at logge ind på vores websteder og apps direkte med din tredjeparts konto. Hvis du vælger at oprette en profil ved hjælp af din eksisterende konto på tredjepartstjenester, vil du blive omdirigeret til den tredjepart, du har valgt, og bedt om at logge ind på din profil. Du vil også blive bedt om at bekræfte, at du gerne vil dele visse oplysninger vedrørende din profil med os. Afhængigt af den tredjepart, du vælger at logge ind med, kan det for eksempel være dit navn og din e-mailadresse. Disse data vil blive brugt til at oprette en konto hos os. Vi modtager ikke andre oplysninger, der er forbundet med din tredjeparts profil.
  • Når du interagerer med os på sociale medier:Når du interagerer med os på sociale medier, for eksempel ved at like eller kommentere under et opslag, som vi har offentliggjort, eller når du kontakter os med et kundeservice relateret spørgsmål på sådanne sociale medier som f.eks. som Facebook eller Instagram kan vi behandle oplysninger, som du har gjort offentligt tilgængelige på en sådan social medieprofil. Du kan læse mere om, hvad der anses for offentligt på Facebook her. Desuden behandler vi indholdet af din henvendelse til os.
  • Push-beskeder: Efter at have downloadet vores apps og logget ind på (eller oprettet) din konto, spørger vi, om du ønsker at modtage push-beskeder. Push-notifikationer er alarmer i appen, der informerer en bruger om f.eks. produktkampagner eller ordrestatus. Hvis du giver os lov til at sende dig push-beskeder, behandler vi muligvis dit navn, kontaktoplysninger, butiksland, ordrehistorik for at sende dig push-beskeder, der vil være relevante for dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage eller ændre dit samtykke i vores apps samt dine telefonindstillinger.

Retsgrundlaget for ovenstående behandlinger af dine personoplysninger er det samtykke, du har givet os, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra a. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det påvirker dog ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, der har fundet sted frem til det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.

1.2.2. På baggrund af vores kontraktlige forpligtelser

  • For at opfylde kontrakten:Vi behandler personlige oplysninger i forbindelse med din profil og dine køb med henblik på at opfylde købsaftaler med dig, yde kundeservice, håndtere betalinger samt behandling af returneringer, klager og garantikrav.
  • For at give dig adgang til vores loyalitetsklub: Hvis du er medlem af Club Boozt, behandler vi dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og fødselsdato for at kunne administrere dit medlemskab af Club Boozt, herunder registrere dine loyalitetspoint, muliggøre køb af Boozters og gøre alle de fordele og belønninger, som du er berettiget til, tilgængelige.
  • For at vise relevant indhold på siden: Vi behandler oplysninger om dine foretrukne mærker, foretrukne kategorier og foretrukne varer for at tilpasse shopping oplevelsen til dine behov og relevans.

Retsgrundlaget for ovenstående behandling er hensynet til opfyldelse af den kontrakt, vi har indgået med dig, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra b.

1.2.3. På baggrund af vores legitime interesser

  • Konverteringssporing:Vi kan måle brugerengagement, der sker på vores hjemmeside og apps. Ved at studere brugerinteraktioner får vi indsigt i effektiviteten af ​​forskellige aspekter af vores platforme og kan foretage forbedringer for at forbedre oplevelsen på vores platforme. Derudover giver det os mulighed for at evaluere succesen af ​​vores annonceringsindsats, og hjælper os med at træffe informerede beslutninger for at optimere og forfine vores marketingstrategier. På samme måde kan vi, når vi laver reklamekampagner, måle konverteringer baseret på din interaktion med vores annonce for at forstå vores målgruppes interesser og nøjagtigheden af ​​vores annoncering. Ikke al konverteringssporing indsamler personlige data - noget sporing kan være baseret på aggregerede oplysninger, der ikke kan identificere dig som individ. Personlige data kan indsamles gennem cookies og andre sporingsteknologier, som kun er aktiveret, hvis brugeren har givet et særskilt samtykke ved besøg på vores hjemmeside. Hvis du har givet dit samtykke til placering af cookies, kan sådanne konverteringsdata blive suppleret med yderligere personlige data, såsom for eksempel hashed e-mailadresse, som derefter vil blive brugt af annonce partneren til at matche den med konverteringsresultatet. Du vil se en komplet liste over cookies i vores Cookiepolitik. For mere information om, hvem vi deler dine data med, se venligst afsnit 1.4. under. Nogle af disse reklamepartnere er baseret uden for EU/EØS, hvilket indebærer overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførslerne, se afsnit 1.5.
  • Annoncering til eksisterende kunder: Vi kan annoncere for vores produkter eller tjenester via e-mail til vores eksisterende kunder, som for nylig har købt lignende produkter eller tjenester, forudsat at de ikke har gjort indsigelse mod en sådan markedsføring på tidspunktet for indsamlingen af ​​data. Til dette formål vil dine personlige data relateret til dine seneste køb blive behandlet.
  • Profilering til markedsføringsformål: For at forbedre din oplevelse med vores produkter og tjenester vurderer vi, hvordan du interagerer med os. Dette hjælper os med at tilbyde personlige anbefalinger og sikre, at de produkter og indhold, du ser, matcher dine interesser. Vi analyserer også data til markedsundersøgelser, for at forstå forskellige kundegruppers indkøbsvaner og interesser (f.eks. baseret på alder, beliggenhed, køn, familiesammensætning). For eksempel kan vi studere din shoppinghistorik og -frekvens for at forudsige dine interesser og forbrugsvaner. Dette gør os i stand til at tilpasse vores markedsføringskommunikation, og placere dig i en gruppe med en mere præcis og relaterbar marketingrejse, der stemmer overens med det, vi tror, ​​du vil sætte pris på.
  • Kundeundersøgelse og forskning: Vi kan behandle dine personlige oplysninger for at gennemføre kundeundersøgelser, forskning eller dataanalyse, der har til formål at forbedre kvaliteten af vores kundeservice, websteder, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelationer og oplevelser. Vi kan f.eks. behandle dit telefonnummer og din opkaldshistorik med vores kundeservice for at sende dig en undersøgelse med fokus på tilfredsheden med kundeservice, når du har henvendt dig til vores kundeservice. Vi gør dette for at indsamle feedback fra dig om din oplevelse med vores kundeservice og forbedre den på baggrund af dine indsigter. Sådanne undersøgelser indeholder ingen markedsføringsmeddelelser, og du kan til enhver tid fravælge dem. Derudover kan vi også kontakte dig og invitere dig til at teste vores nye funktioner og produkter. Til dette formål kan vi behandle dine kontaktoplysninger (så vi kan komme i kontakt med dig), det land, hvor du normalt handler (da visse tests udføres i bestemte regioner), og i nogle tilfælde din købshistorik (for at sikre, at testen er relevant for dine interesser). Disse tests er altid frivillige, og du kan altid give os besked, hvis du ikke ønsker at deltage.
  • Når du interagerer med os via vores chat: Når du kontakter os via chatten, behandler vi dine data for at hjælpe dig med dine spørgsmål. Afhængigt af tilgængelighed i dit land, kan vores chat også inkorporere AI-chatbot-teknologi designet til at forstå og adressere et bredt spektrum af spørgsmål relateret til shopping hos Boozt og Booztlet. Den primære funktion af AI-chatbot er at støtte dig, mens du venter på at oprette forbindelse til vores kundeservice, eller når kundeservice ikke er tilgængelig. Vi bruger både proprietære og tredjepartsmodeller til at drive vores AI-chatbot. Tredjeparts AI-chatbot-udbyderen er placeret uden for EU/EØS, hvilket indebærer en overførsel af dine personlige oplysninger til et tredjeland. For mere information om overførsler, se afsnit 1.5. For at sikre, at vi yder den hjælp, du har brug for, har vi sørget for, at du har mulighed for at oprette forbindelse til en menneskelig agent, forudsat at de er tilgængelige i det tidsrum, hvor du chatter. Vi kan også bede om at vurdere din oplevelse i chatten og analysere chat logs til kvalitetssikrings formål og for at forbedre vores kunders oplevelse, når de bruger chatten. Ved at lære af din feedback er vi i stand til bedre at identificere situationer, hvor menneskelig tilsyn eller indgriben kan være nødvendig.
  • Forebyggelse af svindel: I meget specifikke situationer fra sag til sag kan vi behandle dine data, hvis det er nødvendigt for at beskytte sikkerheden og integriteten af ​​vores andre kunders finansielle transaktioner og personlige oplysninger samt en anden persons legitime interesser. For eksempel, hvis et svindelkrav er blevet fremsat af en tredjepart, er vi nødt til at undersøge sagen for at stoppe potentielle svigagtige aktiviteter og forhindre dem i fremtiden. Denne undersøgelse kan involvere behandling af data fra andre ordrer, hvis de er eller sandsynligvis vil være forbundet med hinanden. I dette tilfælde kan vi behandle personoplysninger og oplysninger, der er brugt til at afgive tidligere ordrer, herunder betalingsoplysninger. I specifikke situationer kan vi også modtage yderligere information om en ordre eller en transaktion fra vores tjenesteudbydere, herunder distributionspartnere og betalingstjenesteudbydere. Denne behandling hjælper os med at opretholde et sikkert og troværdigt miljø for alle vores kunder. Det er vigtigt at bemærke, at denne behandling er specifik i forhold til omstændighederne omkring et svindelkrav og ikke udføres som en del af generel databehandlingspraksis.
  • Fair Use: For at opretholde vores politik for Fair Use og sikre, at den overholdes, kan vi være nødt til at behandle visse personlige oplysninger for at kunne identificere og forhindre svigagtig eller ukorrekt brug af vores tjenester. Vi kan behandle dine personlige data såsom dit navn, kontaktoplysninger (telefonnummer, e-mailadresse, leverings- og faktureringsadresse), enhedsdata (IP-adresse, enhedsidentifikatorer), ordredata og betalingsmetoder, der anvendes på verserende ordrer samt tidligere afgivne ordrer, uanset om disse ordrer er blevet afsendt, samt data vedrørende returnerede varer og årsager til returnering, klager og garantikrav. Vi kan også behandle disse data på en aggregeret måde for at beregne returprocenten, reklamationsprocenten og den gennemsnitlige værdi af tilbageholdte varer. Behandlingen gør det muligt for os at forstå og identificere svigagtige mønstre samt mønstre, der indikerer misbrug af vores tjenester. Hvis vores analyse viser en risiko for et sådant misbrug, kan vi træffe foranstaltninger såsom annullering af ordrer og begrænsning af muligheden for at handle hos os for at reducere risikoen, beskytte vores salgskanaler og beskytte vores andre kunder. En sådan analyse udføres altid manuelt. Du kan læse mere om vores Fair Use-politik i vores købsbetingelser.
  • Forebyggelse af svindel: I meget specifikke situationer fra sag til sag kan vi behandle dine data, hvis det er nødvendigt for at beskytte sikkerheden og integriteten af ​​vores andre kunders finansielle transaktioner og personlige oplysninger samt en anden persons legitime interesser. For eksempel, hvis et svindelkrav er blevet fremsat af en tredjepart, er vi nødt til at undersøge sagen for at stoppe potentielle svigagtige aktiviteter og forhindre dem i fremtiden. Denne undersøgelse kan involvere behandling af data fra andre ordrer, hvis de er eller sandsynligvis vil være forbundet med hinanden. I dette tilfælde kan vi behandle personoplysninger og oplysninger, der er brugt til at afgive tidligere ordrer, herunder betalingsoplysninger. I specifikke situationer kan vi også modtage yderligere information om en ordre eller en transaktion fra vores tjenesteudbydere, herunder distributionspartnere og betalingstjenesteudbydere. Denne behandling hjælper os med at opretholde et sikkert og troværdigt miljø for alle vores kunder. Det er vigtigt at bemærke, at denne behandling er specifik i forhold til omstændighederne omkring et svindelkrav og ikke udføres som en del af generel databehandlingspraksis.
  • Retskrav: Hvis det er nødvendigt, vil vi behandle nogle af dine personoplysninger for at være i stand til at etablere, udøve eller forsvare retskrav, herunder for at undgå, afværge eller forebygge svindel og misbrug af vores platforme.

Retsgrundlaget for ovenstående behandling er vores legitime interesse, der vurderes at veje tungere end din interesse i, at personoplysningerne ikke behandles, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine data, som behandles baseret på vores legitime interesse. Hvis du ønsker at gøre det, skal du kontakte os på dpo_dk@boozt.com.

1.2.4. På grundlag af vores juridiske forpligtelser

  • Vi vil behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde vores retlige forpligtelser efter den svenske regnskabslov samt lovgivning vedrørende forbrugerrettigheder og produktsikkerhed. Du vil kunne se, hvilke personoplysninger vi opbevarer til regnskabsformål Kap 5, 7 § svenske regnskabsloven (1999:1078).

Retsgrundlaget for ovenstående behandling er hensynet til at overholde vores retlige forpligtelser, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra c.

1.3. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger i den periode, det er nødvendigt for formålet med behandlingen. Nedenfor følger et overblik over formålene og den opbevaringsperiode, der gælder for de personoplysninger, der behandles.

Formål

 

Opbevaring

Administration af kundeforhold, herunder dine køb samt at yde kundeservice

 

Oplysninger om dine transaktioner og returneringer opbevares indtil det syvende år efter udløbet af det kalenderår, hvor regnskabsåret sluttede (Se kap 7, 2 § svensk regnskabslov (1999:1078) og til brug for at sikre overholdelse af vores Fair Use-politik (se salgs- og leveringsbetingelser ).

Administration af dit medlemskab af Club Boozt

 

Hvis du er medlem af Club Boozt på boozt.com, gemmes oplysningerne om dit medlemskab af Club Boozt, så længe du er medlem af Club Boozt.

Personalisering af det indhold, der vises på vores platforme på basis af din søgehistorik og dine køb

 

12 måneder efter de pågældende personoplysninger er blevet indsamlet.

Målrettet markedsføring på baggrund af samtykke til direkte markedsføring

 

Indtil dit samtykke tilbagekaldes eller (hvis samtykket ikke tilbagekaldes) efter en periode på 12 måneder, hvor vi ikke har kommunikeret med dig. Vi vil dog i en periode på op til 5 år efter dit samtykke er trukket tilbage opbevare dokumentation for dit samtykke.

Målrettet markedsføring vedrørende produkter tilsvarende dem du har købt hos os

 

Indtil du måtte frabede dig yderligere henvendelser fra os eller (hvis du ikke frabeder dig henvendelser fra os) efter en periode på 12 måneder, hvor vi ikke har kommunikeret med dig.

Retlige forpligtelser

 

Vi behandler de oplysninger, der indgår på din faktura, med det formål at opfylde vores retlige forpligtelser i henhold til den svenske regnskabslovs bestemmelser om opbevaring af regnskabsmateriale, dvs. 7 år.

Cookies

 

Indtil, dit samtykke tilbagekaldes eller (hvis samtykket ikke tilbagekaldes) indtil, de pågældende cookies udløber efter den periode, der fremgår af vores cookiepolitik længere nede på siden.

Overholdelse af Fair Use-politikken og sikring af, at den overholdes

 

Hvis vi identificerer en overtrædelse af vores politik for fair use og beslutter at begrænse dine muligheder for at handle hos os, behandler vi dine personoplysninger for at opretholde begrænsningen i den relevante begrænsningsperiode.

Retlige krav

 

Så længe det er nødvendigt for at kunne fastlægge, forsvare eller gøre et retskrav gældende.

 

1.4. Hvem deler vi dine personoplysninger med

1.4.1. Virksomheder i Boozt-koncernen

Udover Boozt Fashion AB er der andre Boozt Group-selskaber, der kan være involveret i behandlingen af ​​dine data, da de bistår Boozt Fashion AB med at opfylde sine forpligtelser. Følgende koncernselskaber kan behandle dine personoplysninger, når du handler på boozt.com eller booztlet.com:

  • Boozt Fulfillment & Logistics AB (556723-8182), Produktionsvägen 10, 262 78 Ängelholm, Sverige;
  • Kronor PSP AB (559306-0022), Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmø, Sverige;
  • Boozt Technology A/S (CVR 39032791), Njalsgade 19D, 6., 2300, København, Danmark;
  • Boozt Innovation Lab ApS (CVR 31863147), Njalsgade 19D, 6., 2300, København, Danmark;
  • Boozt Baltics UAB (Reg.nr. 305785629), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilnius, Litauen;
  • Boozt Technology Baltics UAB (Reg.nr. 304614924), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilnius, Lithuania;
  • Boozt Technology Poland sp.z.o.o KRS 0000904917 Ul. 27 Grudnia 3 61-737, Poznan, Poland.

1.4.2. Rederier og distributionsselskaber

For at sikre, at dine bestilte produkter når dig hurtigt, deler vi dine relevante oplysninger med en tredjeparts virksomhed, der er ansvarlig for at administrere forsendelsen og returneringen af ​​dine valgte varer under købsprocessen. For at sikre en problemfri leveringsoplevelse skal vi oplyse dit navn, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer og ordre-id til vores distributionspartner. Denne deling af data er nødvendig for, at vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig, som specificeret i artikel 6(1)(b) i GDPR.

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste af disse rederier fungerer som uafhængige dataansvarlige. Det betyder, at de har deres eget ansvar og forpligtelser, når det kommer til at håndtere de data, de modtager, og er en særskilt enhed, der bestemmer formål og metoder til behandling af personoplysninger. For dig som vores kunde betyder det, at disse rederier har deres egne privatlivspolitikker på plads, som er forskellige fra vores og gælder for behandling af dine data, når en sådan virksomhed leverer varer fra os til dig. Derudover, hvis du ønsker at udøve dine registrerede rettigheder, skal du muligvis kontakte dem separat for at gøre det.

1.4.3. Udbydere af teknisk infrastruktur

Vi samarbejder med udbydere af teknisk infrastruktur, som hjælper med at holde vores tjenester kørende. Det er for eksempel cloud-tjenesteudbydere, udbydere af sikkerheds- og vedligeholdelsestjenester, udbydere af værktøjer, der overvåger infrastrukturens ydeevne. Disse udbydere leverer den teknologi og de ressourcer, der er nødvendige for, at vores hjemmeside og apps kan fungere effektivt og sikkert.

Det er vigtigt at understrege, at dine personlige data ikke deles med disse udbydere til deres uafhængige brug. Disse udbydere af teknisk infrastruktur fungerer som vores databehandlere, efter vores instruktioner og kontraktlige aftaler. Nogle af disse udbydere kan være baseret uden for EU/EØS, hvilket medfører en overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførslerne, se afsnit 1.5.

1.4.4. Udbydere af betalingstjenester

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med en betalingstjenesteudbyder for at lette sikre og effektive økonomiske transaktioner, når du foretager et køb eller en betaling på vores hjemmeside og apps, samt for at forhindre svindel. De oplysninger, der deles, refererer til dine kontaktoplysninger, oplysninger om selve transaktionen, såsom betalingsmiddel, beløb, valuta, dato, klokkeslæt samt, afhængigt af en betalingsmetode, hvad der er bestilt. Sådan deling af data er nødvendig for os for at udføre en aftale med dig, som er specificeret i artikel 6(1)(b) i GDPR.

1.4.5. Udbydere, der hjælper med markedsføring kommunikation

Vi kan dele dine personlige oplysninger med velrenommerede udbydere af marketing kommunikationstjenester, såsom Twilio og Salesforce, for at muliggøre kontakt med vores kunder. Disse partnere hjælper os med at levere e-mails, beskeder og marketingkampagner for at holde dig informeret om vores produkter, tjenester og relevante opdateringer. Dine data, der deles med disse udbydere, inkluderer typisk dine kontaktoplysninger, e-mailadresse og kommunikation præferencer. Vi arbejder tæt sammen med disse partnere for at sikre, at dine data kun behandles, hvis du har givet samtykke til sådan kommunikation, eller når vi kontakter dig baseret på vores legitime interesse, og du har ikke gjort indsigelse mod en sådan kommunikation, før du har modtaget den. Nogle af disse reklamepartnere er baseret uden for EU/EØS, hvilket indebærer overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførsler, se afsnit 1.5.

1.4.6. Udbydere, der hjælper med annoncering, herunder annoncering på sociale medier.

Vi annoncerer for vores produkter og tjenester ved hjælp af vores reklamepartnere såsom Meta (især gennem Facebook og Instagram), Google (Google Ads, Youtube), TikTok, Criteo, Snapchat, Tradedoubler, Adform. Der er forskellige måder, hvordan dine data kan deles med vores annonceringspartnere. For eksempel bruges cookies og lignende teknologier af vores reklamepartnere til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside og apps. Indsamlingen af​​dine personlige data gennem sådanne cookies er betinget af dit særskilte samtykke til placeringen af ​​disse cookies og lignende teknologier. Implementering af en sådan teknologi på vores websteder og apps gør os i stand til at annoncere til en relevant offentlighed, samt måle effektiviteten og ydeevnen af ​​en reklamekampagne og selve kanalen.

Derudover kan vi dele krypterede personlige identifikatorer med disse reklamepartnere (for eksempel din e-mail eller telefonnummer), som vi har indsamlet baseret på dit samtykke for at annoncere for dig på deres reklamekanaler. Vores reklamepartner indsamler sådanne krypterede data og udfører matchning mod deres egen database. I tilfælde af, at kampen er lykkedes, kan vores annoncer nå dig, mens du bruger tjenester fra vores reklamepartnere, såsom Facebook, Instagram og Youtube. Hvis der ikke er nogen match, sletter annoncepartneren dine data.

Måden, hvorpå dine data indsamles af annonce parterne, bestemmer også annoncepartnerens rolle i behandlingen af ​​dine data. De fleste af vores annonceringspartnere fungerer dog som en uafhængig dataansvarlig. Nogle af disse reklamepartnere er baseret uden for EU/EØS, hvilket indebærer overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførsler, se afsnit 1.5.

1.4.6. Udbydere, der hjælper med annoncering, herunder annoncering på sociale medier.

Vi annoncerer for vores produkter og tjenester ved hjælp af vores reklamepartnere såsom Meta (især gennem Facebook og Instagram), Google (Google Ads, Youtube), TikTok, Criteo, Snapchat, Tradedoubler, Adform. Der er forskellige måder, hvordan dine data kan deles med vores annonceringspartnere. For eksempel bruges cookies og lignende teknologier af vores reklamepartnere til at spore, hvordan du bruger vores hjemmeside og apps. Indsamlingen af​​dine personlige data gennem sådanne cookies er betinget af dit særskilte samtykke til placeringen af ​​disse cookies og lignende teknologier. Implementering af en sådan teknologi på vores websteder og apps gør os i stand til at annoncere til en relevant offentlighed, samt måle effektiviteten og ydeevnen af ​​en reklamekampagne og selve kanalen.

Derudover kan vi dele krypterede personlige identifikatorer med disse reklamepartnere (for eksempel din e-mail eller telefonnummer), som vi har indsamlet baseret på dit samtykke for at annoncere for dig på deres reklamekanaler. Vores reklamepartner indsamler sådanne krypterede data og udfører matchning mod deres egen database. I tilfælde af, at kampen er lykkedes, kan vores annoncer nå dig, mens du bruger tjenester fra vores reklamepartnere, såsom Facebook, Instagram og Youtube. Hvis der ikke er nogen match, sletter annoncepartneren dine data.

Måden, hvorpå dine data indsamles af annoncepartneren, bestemmer også annoncepartnerens rolle i behandlingen af ​​dine data. De fleste af vores annonceringspartnere fungerer dog som en uafhængig dataansvarlig. Nogle af disse reklamepartnere er baseret uden for EU/EØS, hvilket indebærer overførsel af dine personlige oplysninger til tredjelande. For mere information om overførsler, se afsnit 1.5.

1.4.7. Offentlige myndigheder

I tilfælde af verserende klager indledt af dig som kunde eller som svar på lovlige anmodninger fra myndigheder, kan vi dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder. I et sådant tilfælde kan vi stole på artikel 6(1)(c) GDPR eller artikel 6(1)(f) GDPR som et juridisk grundlag for datadeling.

 

1.5. Tredjelands overførsler

Da nogle af vores tjenesteudbydere er placeret uden for EU/EØS, kan vi overføre dine data til et tredjeland. Vi sikrer altid, at en sådan overførsel kun finder sted, hvis den er tilladt og udføres i overensstemmelse med gældende love og uden at forringe dine lovbestemte rettigheder. Vi sikrer også, at den pågældende tjenesteudbyder ved aftale eller på anden måde garanterer, at privatlivets fred opretholdes på samme niveau af beskyttelse som EU. Det omfatter sikring af sådan dataoverførsel med nødvendige organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger. Vi stoler ofte på Standard Contractual Clauses (SCC), som er indført af Europa-Kommissionen. Derudover er vi afhængige af tilstrækkelighedsbeslutninger vedtaget af EU-Kommissionen, forudsat at betingelserne for tilstrækkelighed (hvis nogen) er opfyldt.

Personoplysninger overføres uden for EU/EØS til følgende tjenesteudbydere:

  • Cloud-lagringssystem - Google Cloud EMEA Limited (70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Dublin;
  • CRM-systemudbyder - Salesforce EMEA Limited (Etage 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, Storbritannien);
  • Udbyder af kundeserviceinfrastruktur - Twilio, Inc. (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105 USA);
  • Cloud-sikkerhedsudbyder - Cloudflare, Inc. (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA)
  • Tilbyder marketingkommunikation - Salesforce EMEA Limited (Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, UK), Twilio Inc (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105 USA).
  • Annonceringspartnere: Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irland), Meta Platforms Ireland Limited (Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Irland), Tiktok Technology Limited (61 Barras Lane, Coventry, England, CV1 4AQ , Storbritannien).
  • Når du bruger vores chatbot, overføres dine data til udbyderen af generativ AI (se afsnittet "Når du interagerer med os via vores chat" i afsnit 1.2.3 ovenfor). Vores udbyder er OpenAI, LLC (3180 18th St., San Francisco, CA 94110). Som databehandler handler OpenAI udelukkende baseret på vores instruktioner og bruger ikke dine data til modeltræning. De personlige data, du afgiver under din interaktion med chatbotten, behandles udelukkende for at imødekomme dine forespørgsler og slettes af OpenAI efter 30 dage. Dataene er også underlagt ende-til-ende-kryptering.

 

1.6. Profilering og automatiseret beslutningstagning

Vi udfører muligvis profilering, når du bruger vores tjenester. Mens vi udfører profilering, evaluerer vi dine interaktioner med os for at give dig mere personlige og relevante anbefalinger og sikre, at de produkter og indhold, du støder på, stemmer nøje overens med dine interesser. Hvis du for eksempel har valgt at modtage markedsføring, kan vi bruge profilering for at sikre, at sådan markedsføring er tilpasset dine præferencer, og hvad vi mener, du vil finde interessant. Vi bruger også profilering for at analysere din shopping adfærd og forudsige din shopping aktivitet.

Når vi tilbyder vores tjenester til dig, kan vi lejlighedsvis stole på automatisk beslutningstagning. En sådan automatiseret beslutningstagning betyder, at en beslutning udelukkende tages baseret på automatiseret behandling af dine personoplysninger uden menneskelig involvering. Det er vigtigt at bemærke, at denne praksis anvendes sparsomt, og vi har implementeret et omfattende system af sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine interesser og rettigheder beskyttes. Når det for eksempel kommer til beslutninger om at indgå en bindende kontrakt med en kunde, indarbejder vi typisk menneskelig involvering som standard praksis. Menneskeligt tilsyn er til stede i de fleste tilfælde for at sikre retfærdighed og nøjagtighed.

I lyset heraf vil vi gerne understrege, at du altid har ret til at anmode om oplysninger om, hvorvidt en konkret beslutning udelukkende er truffet af automatiserede midler, og til at forespørge om muligheden for en menneskelig vurdering. Dit privatliv og retfærdigheden af ​​vores beslutningsprocesser er af yderste vigtighed for os, og vi er her for at løse eventuelle bekymringer eller spørgsmål, du måtte have. Hvis du ønsker at gøre det, bedes du kontakte os på dpo_dk@boozt.com.

 

1.7. Hvad er dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger?

1.7.1. Ret til indsigt

Som kunde har du ret til at få indsigt i en række oplysninger, herunder de indsamlede kategorier af personoplysninger.

Hvis du ønsker indsigt i de informationer, vi behandler om dig, kan du udfylde en anmodning via din profil under “Indhent personlige oplysninger.”

Vi kan afvise anmodninger, hvis anmodningen gentages unødigt ofte, hvis anmodningen krænker et andet individs rettigheder og friheder, eller hvis den findes at måtte vige for afgørende hensyn til offentlige eller private interesser.

Fordi du udelukkende har ret til at anmode om dine egne personoplysninger, kan vi ikke dele andres personoplysninger med dig. Dermed vil du kunne opleve, at du ikke modtager alle informationer, du har anmodet om, men i det tilfælde vil vi give dig en beskrivelse af de informationer vi ikke kan give dig og forklare hvorfor.

1.7.2. Ret til berigtigelse

Hvis dine personoplysninger er unøjagtige eller forkerte, kan du ændre dem på din konto eller kontakte os, og så vi kan sørge for, at dine personoplysninger bliver opdateret og korrekte. Efter anmodning opdaterer, ændrer eller sletter vi dine personoplysninger, som vi behandler med forbehold for personoplysninger, der stadig skal behandles på grundlag af en retlig forpligtelse eller et retskrav.

1.7.3. Ret til sletning

Du har ret til at blive glemt, hvilket betyder, at vi vil slette dine personoplysninger, hvis følgende gør sig gældende:

  • Personoplysningerne er ikke længere nødvendige at behandle til det formål de var indhentet til.
  • Behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke og du trækker dit samtykke tilbage.
  • Du gør indsigelse mod behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med din ret til at gøre indsigelse (se nedenfor), og der er ingen legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser.
  • Dine personoplysninger er blevet ulovligt behandlet.
  • Dine personoplysninger skal slettes grundet en retlig forpligtelse.

Denne ret gælder ikke, hvis behandling er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare et retskrav.

Hvis du ønsker at slette din Boozt-konto, kan du gøre dette, når du er logget ind ved at gå til ”Min profil” og klikke “Slet konto”. Det vil slette din profil og alle andre indstillinger på din konto, men vi vil stadig have din ordrehistorik, hvis du skulle få brug for hjælp med en returnering, reklamation eller anden kundeservice i fremtiden, samt personoplysninger som er krævet for at kunne overholde retlige forpligtelser eller for vores egen fortsatte legitime interesse f.eks. i forbindelse med vores Fair Use-politik .

1.7.4. Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at få begrænset vores behandling af dine personoplysninger, hvis et af følgende gælder:

  • Du har bestridt nøjagtigheden af dine personoplysninger, og du afventer vores stillingtagen til, om personoplysningerne er korrekte.
  • Behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig sletning og anmoder i stedet om begrænsning.
  • Personoplysningerne er ikke længere nødvendige at behandle, men de er krævet af dig for at etablere, udøve eller forsvare et retskrav, eller
  • Du har gjort indsigelse mod en behandling (se nedenfor) og afventer bekræftelse på om vores legitime interesse tilsidesætter dine rettigheder og frihed.

1.7.5. Ret til dataportabilitet

Du har ret til dataportabilitet som betyder, at du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinelt læseligt format og overføre det til en anden virksomhed uden hindring fra os, hvis (i) behandlingen er baseret på dit samtykke eller en kontrakt, og (ii) behandlingen er automatiseret og (iii) den påvirker ikke andres rettigheder og friheder negativt.

Hvis det er teknisk muligt har du også krav på at få overført personoplysningerne direkte fra os til en anden dataansvarlig.

Din ret til dataportabilitet gælder, så længe det ikke påvirker andres rettigheder og frihed.

1.7.6. Ret til at gøre indsigelse

Du har ret til af grunde, der vedrører din særlige situation at gøre indsigelse mod en behandling som er baseret på vores legitime interesse. Herefter vil vi vurdere, om vi vores legitime interesse overstiger dine interesser, rettigheder og friheder, eller om dine personoplysninger er nødvendige for etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav. Hvis dine personoplysninger behandles til brug for målrettet markedsføring, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke hertil tilbage og vi vil herefter ikke længere behandle dine personoplysninger.

 

1.8. Organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger

GDPR kræver, at dine personoplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine oplysninger på servere med et højt sikkerhedsniveau, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhed bliver regelmæssigt tjekket for at bekræfte, at vores brugerinformation bliver behandlet korrekt, og at der altid bliver taget hensyn til dine rettigheder som kunde.

 

1.9. Opdateringer til denne politik

Den hurtige udvikling på det digitale og tekniske område betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan være nødvendige. Vi forbeholder os således retten til at opdatere og ændre denne privatlivspolitik. Du kan altid finde den aktuelle politik på vores platforme. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores platforme.

 

1.10. Spørgsmål og klager

Hvis du har spørgsmål angående behandling af dine personoplysninger, vil vi naturligvis altid gerne hjælpe dig. Hvis du mener, at vi ikke har behandlet dine oplysninger i overensstemmelse med vores forpligtelser, har du ret til at klage over dette til Datatilsynet på https://www.datatilsynet.dk/.

 

1.11. Kontakt os

Du kan kontakte os via dpo_dk@boozt.com

Eller pr. post:

c/o Boozt Fashion AB
Att.: DPO/Legal Department
Hyllie Boulevard 35
215 37 Malmø
Sverige

 

 

2. COOKIEPOLITIK

Tak fordi du besøger platformene, som drives af Boozt Fashion AB (556710-4699), Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmø, Sverige (herefter os, vi eller vores).

Ligesom de fleste andre platforme anvender vi cookies til en række formål. Denne cookiepolitik beskriver, hvilke cookies vi anvender, til hvilke formål vi anvender dem, samt hvordan du kan tilbagekalde dit samtykke. Har du spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os via dpo_dk@boozt.com

Eller pr. post:

c/o Boozt Fashion AB
Att.: DPO/Legal Department
Box 4535
203 20 Malmö, Sweden

2.1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som via din browser lagres på din computer eller andet IT-udstyr, når du besøger hjemmesider eller bruger apps. Cookies gør det muligt at indsamle visse informationer, herunder om hvilke sider og funktioner, du besøger og anvender.

Visse cookies er teknisk nødvendige for funktioner, du benytter på platformene (eksempelvis for at vi kan gemme indholdet i din indkøbskurv), mens andre cookies anvendes til andre formål (eksempelvis til udarbejdelse af statistik). Du kan læse nærmere om hvilke cookies, der kan blive anvendt længere nede.

Første gang du besøger en af vores platforme, vil du blive præsenteret for et ’cookiebanner’, hvor du kan give dit samtykke til brug af cookies på vores platforme. Som det fremgår nedenfor, kan du altid ændre dit samtykke. De cookies som er teknisk nødvendige kan dog ikke afvises og gemmes derfor uden samtykke.

Der er grundlæggende to hovedtyper af cookies – ’midlertidige’ og ’permanente’:

  • Midlertidige cookies er knyttet til dit aktuelle besøg på hjemmesiden eller i appen og slettes automatisk, når du lukker din browser.
  • Permanente cookies gemmes og vil blive fornyet hver gang du besøger hjemmesiden eller benytter appen. De sletter dog sig selv efter en vis periode. Ved brug af disse cookies er det muligt at ”genkende” dig, når du vender tilbage til hjemmesiden eller appen, hvilket vi eksempelvis bruger til at tilpasse vores platforme til dine interesser. I de tilfælde, hvor der anvendes permanente cookies, så er deres varighed angivet i skemaet herunder.

I skemaet nedenfor er det for hver cookie angivet, hvorvidt der er tale om en midlertidig cookie (session cookie) eller en mere permanent cookie, som udløber efter en nærmere angivet tidsperiode.

Der sondres også mellem ’førsteparts-cookies’ og ’tredjeparts-cookies’. Førsteparts-cookies er dem, som vi selv sætter, mens tredjeparts-cookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den platform, der benyttes. I skemaet nedenfor kan du se hvilke cookies, der sættes af os og hvilke cookies, som sættes af tredjeparter .

 

2.2. Hvilke cookies bruger vi?

Vi anvender cookies til følgende overordnede formål:

  • Understøttelse af platformenes funktionalitet, herunder blandt andet for at muliggøre automatisk log-in, anvendelse af chatfunktion samt placering af varer i indkøbskurven.
  • Udarbejdelse af statistik til brug for forretningsudvikling, herunder forbedring af vores platforme, optimering af din brugeroplevelse samt for at tilpasse indholdet på platformene til dine interesser.
  • Målrettet markedsføring.

Nedenfor finder du detaljeret information om hver enkel cookie, herunder udbyderen af cookien, formålet og varigheden:

 

 

Fandt du stadig ikke det rette svar? Lad os hjælpe dig!

Send os en email

Vi har normalt en svartid indenfor 3 hverdage
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Er du okay med et svar på Engelsk? Samme service, bare hurtigere!
Vi vil indenfor kort tid bekræfte modtagelsen af din email.

Andre kontaktalternativer