Sendes til:Danmark
Kundeservice
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Sommerfavoritter til opdatering af garderoben

Her finder du alt fra en klassisk hvid t-shirt til sandaler og en skjortekjole - og her kan du udforske, hvad enhver sommergarderobe bør indeholde sæson efter sæson.

Hvid t-shirt

Er en af de mest alsidige items i garderoben, da den passer til næsten alt og altid ser lækker ud. Uanset om du har jeans, en midi-nederdel, denimshorts på eller hopper i en kjole, går du aldrig galt i byen med denne basis-style. Du skal bare sørge for at vælge en pasform, der passer til dig, da ikke alle t-shirts er ens og spænder fra stram til løs pasform, fra høj hals til rund hals. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Denimjakke

Hvad passer denim ikke sammen med? Dette er den ultimative sommerjakke. Den er perfekt til kølige morgener og aftener og holder dig varm uden at virke tung. Mørk denim er et smartere valg, mens falmede styles med et slidt look er mere egnet til weekendbrug. Uanset hvad du vælger, så køb en pasform, som du føler dig godt tilpas i, og som du kan tage over flere lag.

Solhat

En klassisk stråhat er altid både stilfuld og cool sammen med et sommeroutfit. Ikke alene beskytter den dig mod de skadelige solstråler, men den er også prikken over i'et sammen med utallige outfits i det varme vejr. De store skygger er gode til en dag på stranden, mens en Fedora-hat er god, når du går tur i byen.

Carryall tote bag

Når det bliver varmere, er det på tide at droppe de tunge sorte tasker og i stedet vælge en carryall tote. Denne store og rummelige taske gør det nemt at transportere alle dine sommerting. Om sommeren skal du ikke kun have nøgler, telefon og pung med, men også solbriller, solhat, solcreme, bøger og blade... der er plads til hvad som helst. Den klassiske stråtaske er et sikkert valg, men som altid er det op til dig, hvilken stil du vælger.

Badetøj

Hvis du er ved at opbygge den perfekte sommergarderobe, skal du huske badetøjet. Uanset om det er en bikini eller en badedragt, skal du vælge en model, som du føler dig godt tilpas og komfortabel i. En klassisk sort badedragt er altid tidløs og kan bæres under nederdele, denimshorts og bukser, men hvis du vil sætte lidt kulør på tingene, så kig efter livlige mønstre og designs, der vil lyse lidt op på dine dage på stranden eller ved poolen.

Solbriller

Solbrilletrends kommer og går, men et par klassiske solbriller som pilotsolbriller eller firkantede solbriller passer til de fleste ansigtsformer, uanset hvad moden dikterer. Prøv et par forskellige styles i butikken, før du køber dem online, og sørg for at vælge et par med linser, der er mørke nok til at beskytte dig mod solens stråler. Elegante solbriller er den bedste måde at fuldende et outfit på.

Lædersandaler

Dette er et klassisk valg af sandaler, som nemt kan bruge sommer efter sommer, især hvis du vælger neutrale nuancer af brun og sort, som passer til alt. De klassiske to remme forhindrer dine fødder i at blive for varme og få benene til at virke længere. Win-win.

Hvid skjorte

Den er ikke kun velegnet til at tage over badetøjet, når du er på stranden, men kan også bruges til jeans, nederdele og under sommerkjoler, og den pepper dine casual outfits op. Du fremstår altid skarp i hvidt, og hvid gør underværker for sommerens teint - sig goddag til en strålende sommerbrun hud. Oversize-versioner er mere alsidige, og du kan nemt stoppe det nederste af skjorten ned i nederdelen eller bukserne, så den ikke virker så stor. Du kan også rulle ærmerne op, og bære den løst for at opnå maksimal stil.

Denimshorts

Ligesom jeans passer de til alt og er de mest alsidige shorts, når det er varmt. Brug dem med t-shirts, skjorter eller sommerbluser, og hvis du skal i byen, kan du tage en kaftan og støvletter på. Det giver dit outfit et lille pift, hvis du skal ud til en drink i weekenden.

Skjortekjole

Det dejlige ved en skjortekjole er, at du kan bære den alene eller over bukser, og uanset om du skal på kontoret eller til aftencocktails, ser den altid elegant ud. En smart og enkel stil er ensfarvet eller monokromt, men hvis du er til farver, kan du vælge farverige mønstre og print, så du ser cool og afslappet ud. Sæt den sammen med sandaler eller sneakers, og du er klar til at gå ud i verden.

Sommersmykker

Hvem har brug for en undskyldning for at købe endnu et smykke til samlingen? Om sommeren skal smykkerne være lette, så gem dine tungere halskæder og armbånd væk til efteråret. Om sommeren kan du vælge halskæder og armbånd i flere lag med farverige perler og ædelsten for at give den sommerlige boho-vibe.

Hvide sneakers

Sneakers er en klassiker i garderoben. De passer til alt fra bukser med brede ben, en maxikjole, jeans eller en midi-nederdel, og de vil altid holde dine fødder friske om sommeren. De er perfekte til travle dage på kontoret eller dovne weekender i byen. Både lærred og læder er gode valg, og uanset om du vælger et råt eller et mere strømlinet look, kan du pleje dem med et rensemiddel til sneakers.

Shop looket
Shop looket
Shop looket
Shop looket