Sendes til:
Danmark
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Ferievalg fra 
Team Boozt

Hvis du er nysgerrig på at vide, hvad vores style editors tager med på deres ferier, så er her det, de ikke vil undvære. 

Dette er nogle af mine yndlingslooks til sommer. Jeg kan godt lide større, flydende silhuetter i tonale farver, som du nemt kan mikse og matche. Jeg kan også godt lide, at disse looks er en overgang til sommeren og det tidlige efterår. Sort og hvidt kan altid bruges, og denne skønne ferskenfarvede nuance er fantastisk, når du får sommerglød. Sæt den sammen med røde læber, en lys neglelak og guld-accessories, så er du klar til ferien.

Jeg er helt solgt på Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30. Jeg har brugt den i årevis og elsker, hvor let den er at påføre, at den ikke føles klistret, og at den dufter himmelsk. Jeg vil tage den med i alle strandtasker hele sommeren.
Jeg elsker farverige solbriller til sommerferien, da de giver en øjeblikkelig glød til ansigtet, og så er der er ikke noget, jeg elsker mere end mine Birkenstocks. De har været en fast bestanddel af min garderobe hver sommer siden 90'erne. I år har jeg været længe på jagt efter et par shorts. Jeg er vild med Rabens Saloner, så jeg blev meget glad, da jeg faldt over disse. Jeg har ikke købt dem endnu, men jeg vil bruge dem til alt, lige fra t-shirts til bodysuits, sweatshirts og badetøj for et afslappet sommerlook. Til sidst vil jeg lægget et HAMMAM-håndklæde i strandtasken. Det kan nemlig både bruges som strandhåndklæde og tæppe i de køligere sommeraftener.”

 

Jeg elsker at føle mig godt tilpas og fri på ferien, så for at få den ultimative afslapning ved poolen kan du ikke gå galt i byen med en smuk kimono, som du kan tage på over din bikini. Brug den sammen med klipklappere, når du skal et smut over til baren. Det ser altid smart og stilfuldt ud, uanset hvor du er. Jeg er vild med bikinitrusser med høj talje, og med en matchende crop top kan du nemt tage en svømmetur uden at bekymre dig. Åh, og selvfølgelig den uundværlige stråhat til solbeskyttelse!

Jeg elsker en maxikjole om sommeren. Det er altid en af de favoritter, jeg tager med på ferie. Komfortabel og perfekt til både at klæde sig pænt på eller mere afslappet sammen med accessories, sko og strandhår. Jeg tager altid en tote bag med, for man ved aldrig, hvor man ender, og de passer til enhver lejlighed.

Ferie er noget, jeg altid glæder mig til, så jeg kan ikke vente med at planlægge min rejse. Jeg holder det normalt enkelt og minimalistisk og pakker kun det, jeg kan få plads til i en trolley, selv hvis jeg skal af sted i en hel uge. Jeg vil gerne holde det let, behageligt og i neutrale farver - og stadig se cool ud. Når jeg har en lækker hørskjorte og smarte solbriller på, er jeg straks i feriemode. Hvis jeg pakker disse vigtige ting, ved jeg, at jeg altid har det godt.