Sendes til:Danmark
Kundeservice
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Gør dig klar til Barbie

#Barbiecore

Uanset om du er inspireret af den kommende Barbie-spillefilm, eller fordi der altid er plads til lidt af det lyserøde Barbie-univers i din garderobe, kan du se her, hvordan du kan tage trenden til dig og indarbejde den i din garderobe denne sæson.

Barbie på kontoret

På kontoret kan lyserødt være et hemmeligt våben. Giv jakkesættet et pift og gør det lyserødt. Uanset om det er en lys fuchsia eller en babydoll-pastel kan du give det en rå kant med sorte loafers og et bælte. Husk at tilføje en lyserød taske.

Værtinde Barbie

Selvfølgelig skal alt det lyserøde ikke kun starte og slutte med tøj. Udsmyk dit hjem og bord med denne iøjnefaldende farve. Den romantiske effekt er fængslende i laksefarvet, rødlige toner og koralfarvet, kombineret med en neutral baggrund.

Boheme Barbie

Hvis du elsker organiske teksturer i jordfarver, og alt der er smukt og med et strejf af luksushippie, er du helt sikkert til en boheme Barbie-stemning. Hold øje med alt hæklet, bærfarver og dip-dyed kreationer. En løs lyserød bluse, stoppet ned i lyserøde jeans og en blød teddyfrakke vil altid se behagelig og sej ud.

 Party Barbie

Det er mere end sjovt at gå i byen i lyserødt, det er også en farve, som helt sikkert vil vække opmærksomhed. Uanset om du vælger en skinnende lyserød top og jeans eller en kjole og stiletter, skal du bare huske at holde en god balance mellem det skinnende og det matte. Du ønsker ikke, at slikfarvede toner skal virke smagløse.

Downtown Barbie

Hvis du ønsker et look med mere kant, skal du tænke på intens pink, læder og legesyge forførende strejf med suveræn finish. Denne stil er bestemt ikke konventionel, og pink kombineres med masser af sort.

Barbie derhjemme

Hvis du er et hjemmemenneske, vil du elske denne stil af #barbiecore. Alt, hvad der er lyserødt og blødt, som f.eks. sweatere og strik, og loungewear, der er super behageligt til de kølige aftener. Hvis du vil nedtone tingene, kan du tage en neutral, tyk sweater på over det lyse loungewear. Så er du klar til en skøn pigeaften.

 

Shop looket
Shop looket
NyhederVis alt