Sendes til:Danmark
Kundeservice
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Vores stylist Rikke Wackerhausen fortæller Boozt, hvordan man kan bære en oversize dunjakke eller -frakke i den nye sæson, og hvorfor det er så nemt at matche den med sin eksisterende garderobe.

Sådan styler du en oversize 
dunjakke eller -frakke

 

De ultimative stylingtips:

+ Skab balance, når du bærer en overdimensioneret dunjakke eller -frakke. Sæt den sammen med stramme bukser eller jeans med lige ben.

+ Hvis du vil have komfort hele vejen igennem, kan du vælge sweatpants. Det vil aldrig se "for" afslappet ud, hvis du har en god dunjakke over toppen.

+ Hvis det ikke er for koldt udenfor, kan du vælge en dunvest i stedet. Du skal blot have en strikbluse eller en rullekrave under.

+ Glem ikke accessories. Afhængigt af den dunjakke eller -frakke, du vælger, kan den op- og nedtones med et par sko som f.eks. loafers eller hovedbeklædning som en beanie.

+ Hvis du har en dunjakke eller -frakke på i en neutral farve, kan du vælge en hue eller et halstørklæde i en lysere farve for at skabe kontrast. 

+ Denne sæsons chunky støvler passer godt til dunjakker og -frakker, da de gør, at du ser trendy ud.

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og med den følger et behov for varmere tøj og en frakke eller jakke. Selv om mulighederne er uendelige, er der intet, der signalerer komfort og varme som en god dunjakke eller -frakke.

Når du styler en oversize dunjakke eller -frakke, skal du sørge for, at resten af dit outfit er til den enkle side, da dunjakkens større silhuet er et statement-look.

BEST BUDDIES