Sendes til:Danmark
Kundeservice
Fri fragt på ordrer over 499 kr* - *Se mereHurtig levering 1-2 hverdage* - *Se mereGratis retur* 30 dage - Forudbetalt returlabel - *Se mere

Vores stylist Rikke Wackerhausen fortæller Boozt, hvordan du kan bære en maxikjole denne sommer, og hvorfor den er så nem at have på.

 

Efter et år med afslappet tøj er det igen tid til, at maxikjolen kommer til sin ret denne sommer. En ubesværet måde at style sin maxikjole på er ved at kombinere den med smarte sandaler og en enkel taske, og så er du klar til alt, lige fra en picnic i parken til en lille fest. Så uanset hvor din dag fører dig hen, er der en kjole, der kan gøre dig i godt humør. 

"En maxikjole er let og elegant, og der er masser af muligheder for at style den, uanset om den skal opgraderes eller nedtones." 

Bedste venner - Sådan bærer du en maxikjole

Stylisttips til, hvordan du bærer maxikjolen

 

+ Den mere minimalistiske stil er på mode denne sommer, hvilket betyder enkle, elegante styles uden alt for meget glitter.

 

+ Sæt den sammen med brune sandaler eller klipklappere til stranden eller en slip-on med kitten-hæl til middagen med vennerne.

 

+ Hvis du har en løs maxikjole i bomuld eller jersey på, kan et bælte være med til at samle dit outfit og definere dine former. Det gælder især maxikjoler med A-linje.

 

+ Når sæsonen skifter, kan du skifte fra sneakers til en støvle med høje hæle, når du kommer hjem fra arbejde og skal ud til middag. Det gør den straks meget mere raffineret og feminin.

 

+ Tag et ekstra lag på, når det bliver koldt om aftenen. Vælg en blazer eller en let læderjakke.

 

+ Tag den med ind i efteråret med strømpebukser og en let sweater eller strik.

Billederne er til inspiration. Foto: Jonas Gustavsson

"Det handler om at finde den perfekte maxikjole, der passer til din personlige stil, og der er masser af kjoler på markedet lige nu."

Shop looket
Shop looket